Sirop Stodal, 200 ml, Boiron

Sirop Stodal, 200 ml, Boiron - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/TUSE - BOIRON
Boiron
P04682

Stodal Sirop este un medicament homeopatic utilizat în mod tradițional in tratamentul simptomatic al tusei.

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Sirop Stodal, 200 ml, Boiron

Proprietăți:

Medicament homeopatic utilizat în mod tradițional în tratamentul simptomatic al tusei.

Compozitie/100g sirop:

Substanțele active sunt:

Anemone pulsatilla 6 CH 0,950 g Rumex crispus 6 CH 0,950 g Bryonia 3 CH 0,950 g Ipecacuanha 3 CH 0,950 g Spongia tosta 3 CH 0,950 g Sticta pulmonaria 3 CH 0,950 g Antimonium tartaricum 6 CH 0,950 g Myocardium 6 CH 0,950 g Coccus cacti 3 CH 0,950 g Drosera TM 0,950 g -

Celelalte componente sunt:

sirop de Tolu, sirop de Polygala, caramel, acid benzoic, alcool 96%.

Mod de administrare:

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur

Adulţi: O doză de 15 ml sirop folosind măsura dozatoare, de 3 până la 5 ori pe zi.

Copii : O doză de 5 ml sirop folosind măsura dozatoare, de 3 până la 5 ori pe zi.

Administrare orală. Medicamentele homeopatice se administrează la un interval de 30 de minute înainte sau după ingestia de alimente sau lichide.

Precauții:

A nu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor. Nu aruncați niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebați farmacistul cum să aruncați medicamentele pe care nu le mai folosiți. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

Dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Prezentare:

200 mlData ultimei actualizari: 2024-04-30 15:20:27
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.