Gripovit Max C, 10plicuri, Zdrovit

  • -8%
Gripovit Max C, 10plicuri, Zdrovit - RACEALA-GRIPA - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/RACEALA-GRIPA - ZDROVIT
ZDROVIT
W57253

Supliment alimentar Susține sistemul imunitar! Pulberi din Fructe de coacăz-negru și Zmeur, extract din fructe de Șoc, flori de Hibiscus și zinc + doza mare de vitamina c

Se incarca ofertele...

Descriere Gripovit Max C, 10plicuri, Zdrovit

Proprietăți:

Supliment alimentar

Susține sistemul imunitar!

Pulberi din Fructe de coacăz-negru și Zmeur, extract din fructe de Șoc, flori de Hibiscus și zinc + doza mare de Vitamina C (850 mg)

Fructele de Șoc conțin pigmenți naturali, aminoacizi, zaharide, rutin și o cantitate mare de vitamina C.

Vitamina C și zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Florile de Hibiscus reprezintă o sursă importantă de vitamina C.

Ingrediente:

1 plic 10 g conține: vitamina C 850 mg (1062 %*) și zinc 5 mg (50 %*). *VNR - Valoare Nutrițională de Referință (conf Reg 1169/2011). Consumul de referință al unui adult obișnuit (8 400 kJ/ 2 000 kcal)

Mod de administrare:

Se dizolvă conținutul unui plic de Gripovit MAX C într-un pahar cu apă fierbinte (dar nu fiartă).

După puțin timp se amestecă și se consumă.

Doza recomandată: ½ - 1 plic pe zi.

Prezentare:

10 plicuri x 10 gData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.