Theraflu Max Raceala si Gripa, Fructe de Padure si Mentol, 10 plicuri, GSK

Theraflu Max Raceala si Gripa, Fructe de Padure si Mentol - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/RACEALA-GRIPA - GLAXO SMITHKLINE(GSK)
P548490005

Theraflu Max Raceala si Gripa, Fructe de Padure si Mentol, 10 plicuri, GSK este utilizat pentru ameliorarea simptomelor de raceala si gripa, atunci cand congestia nazala (nasul infundat) este insotita de febra si/sau durere usoara spre moderata, precum durere in gat, durere de cap, durere musculara si durere la nivelul sinusurilor. 

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Theraflu Max Raceala si Gripa, Fructe de Padure si Mentol, 10 plicuri, GSK

Theraflu Max Raceala si Gripa, Fructe de Padure si Mentol, 10 plicuri, GSK trebuie utilizat numai de catre adulti si varstnici cu o greutate corporala de minimum 50 kg.

Beneficii Theraflu Max Raceala si Gripa, Fructe de Padure si Mentol, 10 plicuri, GSK:

  • Paracetamol este un calmant al durerii (analgezic) si reduce febra
  • Clorhidratul de fenilefrina este un decongestionant nazal. Desfunda nasul si va ajuta sa respirati mai usor, reducand inflamatia din caile respiratorii nazale.
  • Acidul ascorbic este o componenta esentiala a alimentatiei la om si completeaza aportul zilnic de vitamina C. Este deosebit de important in stadiile incipiente ale racelii sau gripei, deoarece rezervele de vitamina C pot fi scazute, iar pofta de mancare poate lipsi.

Ingrediente Theraflu Max Raceala si Gripa, Fructe de Padure si Mentol, 10 plicuri, GSK:

Fiecare plic unidoza contine paracetamol 1000 mg, clorhidrat de fenilefrina 10 mg (care corespunde la 8,2 mg fenilefrina baza) si acid ascorbic 70 mg.

Mod de utilizare Theraflu Max Raceala si Gripa, Fructe de Padure si Mentol, 10 plicuri, GSK:

Adulti (inclusiv varstnici) cu greutatea de 50 kg si peste:

Un plic la interval de 4-6 ore, dupa cum este necesar, fara a se depasi 4 plicuri pe zi.

Doza zilnica maxima: 4 plicuri intr-un interval de 24 de ore, echivalentul a 4000 mg de paracetamol, 40 mg de clorhidrat de fenilefrina si 280 mg de acid ascorbic. A nu se depasi doza sau frecventa de administrare recomandate.

Durata maxima de utilizare inainte de consultul unui medic: 3 zile.

Numarul minim de plicuri necesar zilnic pentru un tratament eficace trebuie utilizat pentru cel mai scurt timp necesar pentru a controla ameliorarea simptomelor.

Copii si adolescenti: Theraflu Max Raceala si Gripa, Fructe de Padure si Mentol, 10 plicuri, GSK nu este indicat la copii si adolescenti cu varsta sub 18 ani.

Precautii Theraflu Max Raceala si Gripa, Fructe de Padure si Mentol, 10 plicuri, GSK:

Theraflu Max Raceala si Gripa, Fructe de Padure si Mentol, 10 plicuri, GSK contine paracetamol. NU luati acest medicament concomitent cu oricare alte medicamente eliberate cu sau fara reteta care contin paracetamol pentru tratamentul durerii, febrei sau al simptomelor de raceala si gripa.

Nu depasiti doza recomandata, deoarece acest lucru va poate afecta grav ficatul.

Nu utilizati impreuna cu niciun alt medicament pentru tratamentul tusei, racelii, congestiei nazale sau pentru nas infundat.

Forma de prezentare Theraflu Max Raceala si Gripa, Fructe de Padure si Mentol, 10 plicuri, GSK:

Cutie cu 10 plicuri unidoza din hartie. Fiecare plic de Theraflu Max Raceala si Gripa, Fructe de Padure si Mentol, 10 plicuri, GSKcontine o pulbere de culoare roz pal pana la portocaliu deschis, cu un miros caracteristic de mentol si fructe de padure.Data ultimei actualizari: 2023-10-12 13:50:54
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.