Bioflu Hot Drink Max 1000mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm

Bioflu Hot Drink Max 1000mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm - RACEALA-GRIPA - BIOFARM
BIOFARM
P548491412

Paracetamol/Acid ascorbic/Maleat de clorfenamina.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Bioflu Hot Drink Max 1000mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm

Indicații Bioflu Hot Drink Max 1000mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm:

Bioflu Hot Drink Max 1000mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm face parte din grupa medicamentelor numite analgezice – antipiretice.

Bioflu Hot Drink Max 1000mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm este un medicament împotriva răcelii şi gripei, care conţine trei substanţe active:

  • paracetamolul care ameliorează durerea și reduce temperatura atunci când aveţi febră;
  • maleatul de clorfenamină care reduce congestia nazală, lăcrimarea ochilor, asociate adesea cu durerea și temperatura şi acţionează asupra fenomenelor de tipul strănutului;
  • vitamina C (acidul ascorbic) care vă ajută să înlocuiţi vitamina C care se poate pierde în primele stadii de răceală şi gripă, precum și la creșterea capacității naturale de apărare a organismului, contribuind la recuperarea mai rapidă a organismului.

Bioflu Hot Drink Max 1000mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm este un remediu folosit pentru ameliorarea simptomatică, pe termen scurt a gripei, stărilor febrile, frisoanelor și răcelilor comune, inclusiv a cefaleei, durerilor în gât, disconfortului şi durerilor, congestiei nazale, sinuzitei, precum şi a durerii şi catarului nazal acut, asociate acesteia.

Medicamentul este destinat utilizării de către adulţi şi adolescenţi cu vârsta mai mare de 15 ani.

Tratamentul cu antibiotice poate fi necesar în cazul apariţiei infecţiilor bacteriene.

Contraindicatii Bioflu Hot Drink Max 1000mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm:

Nu utilizați Bioflu Hot Drink Max 1000mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm dacă:

Sunteți alergic (hipersensibilitate) la paracetamol, fenacetină sau alte antiinflamatoare, feniramină sau alte antihistaminice sau la oricare dintre componentele acestui medicament .

Precautii Bioflu Hot Drink Max 1000mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm:

Înainte să utilizaţiBioflu Hot Drink Max 1000mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Sarcina:

Întrebaţi-l pe medicul dumneavoastră sau pe farmacist înainte de a utiliza orice medicament.

Spuneţi medicului dumneavoastră dacă sunteţi însărcinată sau intenţionaţi să rămâneţi însărcinată.

Datorită absenţei studiilor pe animale şi la om, riscul este necunoscut. În consecinţă, ca o măsură de precauţie, acest medicament nu trebuie administrat în timpul sarcinii sau în perioada de alăptare.

Alăptarea:

Întrebați medicul dumneavoastră sau farmacistul înainte de a utiliza orice medicament în timpul alăptării.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:

Din cauza reacțiilor adverse pe care le are (de exemplu: somnolență, sedare, stare confuzională, amețeală, tulburări de acomodare a vederii etc.), produsul poate influența capacitatea de a conduce autovehicule sau de a folosi utilaje.

Mod de administrare Bioflu Hot Drink Max 1000mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm:

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul.

Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Adulți și adolescenți (cu vârsta peste 15 ani):

Doze

Doza uzuală este de un plic Bioflu Hot Drink Max 1000mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm (conține 1 g paracetamol și componentele declarate la punctul 6) la interval de 4 până la 6 ore, după cum va fi necesar pentru ameliorarea simptomelor, fără a se depăşi o doză maximă de 4 plicuri Bioflu Hot Drink Max 1000mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm în 24 de ore.

Mod de administrare: Bioflu Hot Drink Max 1000mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm

Pentru administrare orală.

Conţinutul unui plic de Bioflu Hot Drink Max 1000mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm se dizolvă într-o cană cu apă caldă (aproximativ 200 ml). Se amestecă bine până la obţinerea unei băuturi cu aromă de lămâie şi se bea cât timp este cald, în maxim 30 minute de la preparare.

Nu dizolvaţi şi nu administraţi mai mult de un plic o dată (ca doză unică)

Pentru tratamentul stărilor gripale, este preferabilă administrarea acestui medicament cu apă caldă, seara, din momentul apariţiei primelor simptome.

Durata tratamentului cu Bioflu Hot Drink Max 1000mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm:

Bioflu Hot Drink Max 1000mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm nu trebuie utilizat mai mult de 5 zile fără recomandarea medicului.

Copii (sub vârsta de 15 ani):

Bioflu Hot Drink Max 1000mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 15 ani.

Pacienţi vârstnici:

Nu este necesară ajustarea dozelor la pacienţii vârstnici.

Pacienţi cu alcoolism cronic:

Consumul cronic de alcool etilic poate creşte riscul de toxicitate al paracetamolului. Durata între administrarea a două doze trebuie să fie de cel puţin 8 ore. Nu se va depăşi doza de 2 g de paracetamol pe zi.

Pacienţi cu funcţie a rinichilor sau funcţie a ficatului afectate:

La pacienţii cu funcţia rinichilor sau a ficatului afectate sau cu sindrom Gilbert, doza trebuie redusă sau intervalul dintre administrarea dozelor trebuie prelungit. La pacienţii cu funcţia rinichilor sever afectată, intervalul dintre administrarea dozelor trebuie să fie de cel puţin 8 ore. Cereţi sfatul medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Informaţi medicul dumneavoastră sau farmacistul dacă starea de rău continuă şi după 5 zile de tratament.

Medicul dumneavoastră vă va informa cât va dura tratamentul cu Bioflu Hot Drink Max 1000mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm.

Dacă aveţi impresia că efectul produs de Bioflu Hot Drink Max este prea puternic sau prea slab întrebaţi medicul dumneavoastră sau farmacistul.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale.

Compozitie Bioflu Hot Drink Max 1000mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm:

- Substanţele active sunt: paracetamol, acid ascorbic (vitamina C) și maleat de clorfenamină.

Fiecare plic cu granule pentru suspensie orală conține paracetamol 1000 mg, acid ascorbic (vitamina C) 200 mg și maleat de clorfenamină 4 mg.

- Celelalte componente sunt: zahăr, acid citric anhidru, citrat de sodiu, aspartam (E 951), ciclamat de sodiu (E 952), zaharină sodică (E 954), aroma de lămâie tip 610052 H (maltodextrină de porumb, amidon de porumb modificat, butilhidroxianisol (E 320), substanțe aromatizante natural)

Prezentare Bioflu Hot Drink Max 1000mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm:

8 plicuri unidoză a câte 13,1 g granule pentru suspensie orală.Data ultimei actualizari: 2024-02-27 10:58:02
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review