Bioflu Hot Drink 500mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm

Bioflu Hot Drink 500mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm -  - BIOFARM
BIOFARM
P548491411

Paracetamol/Acid ascorbic/Maleat de clorfenamina.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Bioflu Hot Drink 500mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm

Indicații Bioflu Hot Drink 500mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm:

Bioflu Hot Drink 500mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm face parte din grupa medicamentelor numite analgezice – antipiretice.

Bioflu Hot Drink 500mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm este un medicament împotriva răcelii şi gripei, care conţine trei substanţe active:

  • paracetamolul care ameliorează durerea și reduce temperatura atunci când aveţi febră;
  • maleatul de clorfenamină reduce congestia nazală, lăcrimarea ochilor, asociate adesea cu răceala şi gripa şi acţionează asupra fenomenelor de tipul strănutului;
  • vitamina C (acidul ascorbic) vă ajută să înlocuiţi vitamina C care se pierde în primele stadii de răceală şi gripă.

Bioflu Hot Drink 500mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm este un remediu folosit pentru ameliorarea simptomatică, pe termen scurt a gripei, stărilor febrile, frisoanelor şi răcelilor comune, inclusiv a cefaleei, durerilor în gât, disconfortului şi durerilor, congestiei nazale, sinuzitei precum şi a durerii şi catarului nazal acut, asociate acesteia.

Medicamentul este destinat utilizării de către adulţi şi adolescenţi cu vârsta mai mare de 15 ani.

Tratamentul cu antibiotice poate fi necesar în cazul apariţiei infecţiilor bacteriene.

Contraindicatii Bioflu Hot Drink 500mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm:

Nu utilizați Bioflu Hot Drink 500mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm dacă:

Sunteți alergic la paracetamol, fenacetină sau alte antiinflamatoare, feniramină sau alte antihistaminice sau la oricare dintre componentele acestui medicament.

Precautii Bioflu Hot Drink 500mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm:

Înainte să utilizaţi Bioflu Hot Drink 500mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:

Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Dacă este necesar, Bioflu Hot Drink 500mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm poate fi utilizat în timpul sarcinii. Totuşi, trebuie să vi se administreze cea mai mică doză posibilă care reduce durerea și/sau febra dumneavoastră, iar medicamentul trebuie administrat pentru cea mai scurtă durată posibilă. Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă durerea și/sau febra nu scad sau dacă este necesar să primiți acest medicament mai des.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:

Datorită efectelor adverse pe care le are (de exemplu: somnolență, sedare, stare confuzională, amețeală, tulburări de acomodare a vederii etc.), produsul poate influența capacitatea de a conduce autovehicule sau de a folosi utilaje.

Mod de administrare Bioflu Hot Drink 500mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm:

Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Adulți și adolescenți (cu vârsta peste 15 ani):

1 plic Bioflu Hot Drink 500mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm de 2-3 ori pe zi. Intervalul între administrări trebuie să fie de cel puţin 4 ore.

Dacă suferiţi de afectare gravă a rinichilor, intervalul între administrări trebuie să fie de cel puţin 8 ore.

Conţinutul unui plic de Bioflu Hot Drink 500mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm se dizolvă într-o cană cu apă fierbinte (aproximativ 200 ml).

Se obţine o băutură cu aromă de lămâie care se bea fierbinte. Nu dizolvaţi şi nu administraţi mai mult de un plic o dată.

Pentru tratamentul stărilor gripale, este preferabilă administrarea acestui medicament cu apă fierbinte, seara, din momentul apariţiei primelor simptome.

Informaţi medicul dumneavoastră sau farmacistul dacă starea de rău continuă şi după 5 zile de tratament. Medicul dumneavoastră vă va informa cât va dura tratamentul cu Bioflu Hot Drink 500mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm.

Dacă aveţi impresia că efectul lui Bioflu Hot Drink 500mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm este prea puternic sau prea slab întrebaţi medicul dumneavoastră sau farmacistul.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale.

Compozitie Bioflu Hot Drink 500mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm:

- Substanțele active sunt: paracetamol, acid ascorbic și maleat de clorfenamină.

Fiecare plic cu granule pentru soluție orală conține paracetamol 500 mg, acid ascorbic 200 mg și maleat de clorfenamină 4 mg.

- Celelalte componente sunt: acid citric anhidru, zaharină sodică, sucroză (zahăr), aromă de lămâie.

Prezentare Bioflu Hot Drink 500mg/200mg/4mg, 8 plicuri, Biofarm:

8 plicuri unidoză a câte 13,1 g granule pentru soluție orală.



Data ultimei actualizari: 2024-02-27 10:49:07
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review