Bixtonim Xylo 0.5 mg/ml solutie nazala, 10ml, Biofarm

Bixtonim Xylo  0.5 mg/ml solutie nazala, 10ml, Biofarm - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/NAS-INFUNDAT - BIOFARM
BIOFARM
I8751

Bixtonim Xylo este utilizat pentru decongestionarea mucoasei nazale in cazul racelii, rinitei vasomotorii si rinitei alergice. Bixtonim Xylo poate fi utilizat si in tratamentul infectiilor urechii pentru a ajuta la decongestionarea mucoasei nazo-faringiene.

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Bixtonim Xylo 0.5 mg/ml solutie nazala, 10ml, Biofarm

COMPOZIȚIE:

1 ml solutie contine clorhidrat de xilometazolina 0,5 mg

INDICAȚII:

Bixtonim Xylo® 0,5 mg/ml este utilizat pentru decongestionarea mucoasei nazale datorate răcelii, rinitei vasomotorii și rinitei alergice, ca tratament adjuvant în infecțiile urechii, pentru decongestionarea mucoasei nazo-faringiene.

Poate fi utilizat în vederea efectuării unei examinări a nasului (rinoscopii).

MOD DE ADMINISTRARE:

Pentru copii între 2-6 ani: Doza uzuală este de 1-2 picături de 1-2 ori pe zi (la intervale de 8-10 ore), în fiecare nară.

Nu depăşiţi doza recomandată. Acest medicament nu trebuie utilizat mai mult de 5 zile. Dacă după 5 zile de utilizare, starea copilului nu s-a îmbunătăţit sau s-a agravat, trebuie să vă prezentaţi la medic. Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.