Laridep, 30 comprimate de supt, Dr. Phyto

Laridep, 30 comprimate de supt, Dr. Phyto -  - DR. PHYTO
Dr. Phyto
P479852539

Reduce inflamația mucoasei orofaringiene.Inhibă multiplicarea virusurilor prin formarea unui film protector la nivelul mucoasei.Calmează durerea și senzația de uscăciune cauzată de inflamație.

[...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
La achizitii de peste 99 RON produse din portofoliul Dr. Phyto beneficiezi deTRANSPORT GRATUIT

Descriere: Laridep, 30 comprimate de supt, Dr. Phyto

Indicat în:
Prevenția și tratamentul inflamațiilor tractului orofaringian.

Ingrediente:
Îndulcitori: xilitol, sucraloză, fructoză; agenți de încărcare: sorbitol, maltodextrină; extract de propolis cu 2,5% flavonoide, stearat de magneziu (agent antiaglomerant), extract uscat din fructe de acerola (Malpighia glabra) cu 25% vitamina C, extract de echinacea (Echinacea angustifolia) cu 4% echinacozide și 20% polizaharide, extract uscat 1:4 din frunze de cimbru de cultură (Thymus vulgaris), hialuronat de sodiu, extract uscat deglicirinizat din rădăcini de lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) cu acid glicirizic max.2%, concentrate uscat din suc de portocale roșii, aromă de portocale, aromă de fructe de pădure.

Beneficii:

  • Reduce inflamația mucoasei orofaringiene
    Inhibă multiplicarea virusurilor prin formarea unui film protector la nivelul mucoasei
    Calmează durerea și senzația de uscăciune cauzată de inflamație
    Regenerează mucoasa orofaringiană 

Mod de utilizare:
Copii cu vârsta între 6-12 ani: 1 comprimat de supt de 3 ori pe zi. În faza acută, în primele 36 ore, 1 comprimat de supt la 3-6 ore, maxim 4 comprimate pe zi. Copii cu vârsta peste 12 ani și adulți: 2 comprimate de supt de 3 ori pe zi. În faza acută, în primele 36 ore, 2 comprimate de supt la 3-6 ore, maxim 8 comprimate pe zi. 

Prezentare:
30 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review