Virodep picaturi, 30 ml

Virodep picaturi, 30 ml -  - DR. PHYTO
Dr. Phyto
P459791908

Ingrediente active: Extract hidroglicerinat din propolis, extract uscat din maces, vitamina C, extract uscat de echinacea, extract uscat de mustar salbatic, extract uscat de grindelia, extract uscat de cimbru de

[...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
La achizitii de peste 99 RON produse din portofoliul Dr. Phyto beneficiezi deTRANSPORT GRATUIT

Descriere: Virodep picaturi, 30 ml

Ingrediente active:

Extract hidroglicerinat din propolis, extract uscat din maces, vitamina C, extract uscat de echinacea, extract uscat de mustar salbatic, extract uscat de grindelia, extract uscat de cimbru de padure, extract uscat de eucalipt.

Mod de administrare:

Se recomanda administrarea a 25 de picaturi de 3 ori pe zi, inainte de mesele principale, in stare naturala sau dizolvata in putina apa.

Actiune:

Este un supliment alimentar pe baza de propolis si extracte din plante, care favorizeaza functiile aparatului respirator si ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar.

Prezentare:

30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review