Laridep spray oral, 30 ml

P459791906
Laridep spray oral, 30 ml - DURERE-DE-GAT - DR. PHYTO
Dr. Phyto
Reduce inflamatia mucoasei orofaringiene Inhiba multiplicarea virusurilor prin formarea unui film protector la nivelul mucoasei Calmeaza durerea si senzatia de uscaciune cauzate de inflamatie Regenereaza mucoasa orofaringiana LARIDEP spray oral [...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
La achizitii de peste 99 RON produse din portofoliul Dr. Phyto beneficiezi deTRANSPORT GRATUIT

Laridep spray oral, 30 ml

Reduce inflamatia mucoasei orofaringiene Inhiba multiplicarea virusurilor prin formarea unui film protector la nivelul mucoasei

Calmeaza durerea si senzatia de uscaciune cauzate de inflamatie

Regenereaza mucoasa orofaringiana

LARIDEP spray oral contine un complex unic de fitoextracte standardizate pentru un efect antiinflamator, antiseptic, emolient si de aparare a mucoasei orofaringiene, fiind indicat in tratamentul inflamatiilor tractului orofaringian.

Administrare:

Copii 3 luni-3 ani: 1 pulverizare de 3 ori pe zi, la o ora distanta de mese

Copii peste 3 ani: 2 pulverizari de 3 ori pe zi, la o ora distanta de mese

Adulti: 4 pulverizari de 3 ori pe zi, la o ora distanta de mese

Compozitie:

-echinacea (Echinacea angustifolia)/(8-10/1); cimbru de cultura (Thymus vulgaris)/(4:1); propolis; acerola (Malpighia punicifolia)/(2-3:1); lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra), hialuronat de sodiu.

LARIDEP spray oral nu contine alcool, alergeni si gaz propulsor. 

Proprietatile antibacteriene sunt datorate prezentei echinacosidelor, cu actiune bacteriostatica si antifungica dovedita. Efectele antivirale si antibacteriene se explica si prin inhibarea hialuronidazei, reducand astfel caracterul invaziv al microorganismelor patogene.

Lemnul-dulce

Contine glicirizina, o saponina cu actiune antiinflamatoare si imunomodulatoare: stimuleaza fagocitoza realizata de neutrofile si creste productia de interferon gamma, fiind indicat in tratamentul bolilor inflamatorii. Are si actiune emolienta si spasmolitica, calmand mucoasa iritata.

Hialuronatul de sodiu

Este un polizaharid, avand ca principala actiune aceea de a se lega si a retine mari cantitati de apa: asa se explica actiunea sa hidratanta la nivelul mucoasei cavitatii bucale, care contribuie la ameliorarea senzatiei de uscaciune cauzate de starile inflamatorii ale tractului orofaringian. Formeaza un film protector la suprafata mucoasei care duce la inhibarea aderentei virale si a patrunderii in celule.

Propolisul

Are actiune antiinflamatoare, dezinfectanta si antivirala, utila in faringite si amigdalite. Are actiune antiinflamatoare - inhiba eliberarea de prostaglandine si leukotriene si stimuleaza actiunea macrofagelor. Are actiune antivirala demonstrata impotriva gripei, a virusului herpes simplex si a adenovirusului, precum si actiune bacteriostatica si bactericida impotriva unor stafilococi si streptococi. Creste rezistenta organismului la virusuri si bacterii prin stimularea sintezei de anticorpi si a activitatii leucocitelor si macrofagelor.

Cimbrul de cultura

Contine flavonoide, cu actiune spasmolitica, triterpene, cu actiune antiinflamatoare, si uleiuri volatile, cu efect antimicrobian.

Acerola

Contine o cantitate crescuta de vitamina C, cu proprietati antioxidante puternice, comparativ cu varianta sintetica; carotenoidele si flavonoidele continute au biodisponibilitate crescuta, potentand astfel actiunea antioxidanta.

Vitamina C stimuleaza proliferarea si activitatea limfocitelor si chemotactismul neutrofilelor, imbunatatind imunitatea fiziologica.

Prezentare:

30ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review