Faringosept Rapid cu aroma de miere si lamaie, 12 pastile, Terapia

Faringosept Rapid cu aroma de miere si lamaie, 12 pastile, Terapia -  - TERAPIA
TERAPIA
P459792576
Faringosept Rapid cu aromă de miere și lămâie, 12 pastile, Terapia sunt pastile de culoare verde, biconvexe, de formă cilindrică, cu diametrul de 19 mm, cu aromă de [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Faringosept Rapid cu aroma de miere si lamaie, 12 pastile, Terapia

Faringosept Rapid cu aromă de miere și lămâie, 12 pastile, Terapia sunt pastile de culoare verde, biconvexe, de formă cilindrică, cu diametrul de 19 mm, cu aromă de miere și lămâie.

Indicații: 

Ameliorează simptomele de durere în gât la adulți și adolescenți cu vârsta peste 12 ani.

Ingrediente:

Substanțele active sunt: Clorhidrat de lidocaină 2,00 mg, Amilmetacrezol 0,60 mg, Alcool 2,4-diclorbenzilic 1,20 mg;Levomentol, Zaharină sodică (E-954), Zahăr, Glucoză lichidă, Galben-amurg (E-110), Roșu coșenilă (E-124), Acid citric monohidrat (E-330).

Mod de administrare:

Doze Adulți și adolescenți cu vârsta peste 12 ani: 1 pastilă la interval de 2-3 ore și, în caz de necesitate, până la maximum 8 pastile într-o perioadă de 24 ore (maximum 4 pastile la adolescenți).

Copii: Acest medicament nu trebuie utilizat la copii cu vârsta sub 12 ani.

A se dizolva lent pastila în gură; a nu se dizolva în sacul format la nivelul obrazului.

A nu se administra acest medicament înainte de masă sau de a consuma băuturi.

Nu se recomandă utilizarea prelungită a acestui medicament, pe o perioadă de peste 5 zile

Vârstnici: Nu este necesară ajustarea dozei.

Contraindicații:

Pacienți cu insuficiență renală și/sau hepatică: Nu sunt disponibile date privind utilizarea Faringosept Rapid la pacienții cu insuficiență hepatică sau renală.

Din cauza conținutului de lidocaină, medicamentul este contraindicat la copii cu vârsta sub 12 ani.

Sarcină și alăptare:

Siguranța utilizării Faringosept Rapid în timpul sarcinii nu a fost stabilită. Conform unui număr mare de date privind utilizarea locală a lidocainei în timpul sarcinii nu s-a evidențiat un risc crescut de malformații congenitale. Lidocaina traversează placenta; cu toate acestea, absorbția este foarte scăzută, datorită dozei mici. Studiile la animale au evidențiat efecte toxice asuprafuncției de reproducere (vezi pct. 5.3).

Nu există date privind utilizarea amilmetacrezolului și alcoolului 2,4-diclorbenzilic ca substanțe farmacologic active în timpul sarcinii. În absența experienței documentate, utilizarea Faringosept Rapid nu este recomandată în timpul sarcinii.

Siguranța Faringosept Rapid pe perioada alăptării nu a fost stabilită. Lidocaina se excretă în laptele uman în cantități mici. Datorită dozei mici, nu se anticipează apariția de efecte ale lidocainei asupra sugarului. Nu există date privind excreția amilmetacrezolului și alcoolului 2,4-diclorbenzilic în laptele uman. Trebuie luată decizia fie de a întrerupe alăptarea, fie de a întrerupe/de a se abține de la tratamentul cu Faringosept Rapid, având în vedere beneficiul alăptării pentru copil și beneficiul tratamentului pentru femeie.

Prezentare:

Cutie cu 12 pastile.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review