Parodontax Pasta Dinti Herbal Fresh, 75ml, GSK

  • -5%
Parodontax Pasta Dinti Herbal Fresh, 75ml, GSK -  - PARODONTAX
Parodontax
P459799112

Pasta de dinti parodontax Herbal Fresh contine 67% bicarbonat de sodiu. Acesta indeparteaza depunerile de placa bacteriana de-a lungul liniei gingivale, ajutand astfel la oprirea sangerarilor gingivale. Particulele extra

[...]

Descriere: Parodontax Pasta Dinti Herbal Fresh, 75ml, GSK

Pasta de dinti parodontax Herbal Fresh contine 67% bicarbonat de sodiu. Acesta indeparteaza depunerile de placa bacteriana de-a lungul liniei gingivale, ajutand astfel la oprirea sangerarilor gingivale.

Particulele extra fine de saruri minerale ajuta la prevenirea sangerarilor gingivale, in timp ce o combinatie unica de arome lasa o senzatie de curatenie si prospetime.

Este o pasta de dinti cu fluor pentru utilizare zilnica, dovedit clinic ca ajuta la oprirea si prevenirea sangerarilor gingivale, oferind in acelasi timp o respiratie proaspata si o senzatie naturala de prospetime.

Parodontax Herbal Fresh este special conceputa pentru persoanele carora le sangereaza gingiile in timpul periajului dentar.

Prezntare:

75 ml



Data ultimei actualizari: 2023-12-22 12:22:18
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review