Parodontax Pasta Dinti Complete Protection Whitening, 75ml, GSK

  • -10%
Parodontax Pasta Dinti Complete Protection Whitening, 75ml, GSK - PARODONTOZA - PARODONTAX
Parodontax
P459793071

Ajută la prevenirea sau oprirea sângerării gingiilor.Înlătură delicat petele de pe dinții tăi și ajută la restabilirea nuanței lor naturale de alb, contribuind, totodată, la oprirea și prevenirea sângerărilor gingivale.

[...]

Descriere: Parodontax Pasta Dinti Complete Protection Whitening, 75ml, GSK

Înlătură delicat petele de pe dinții tăi și ajută la restabilirea nuanței lor naturale de alb, contribuind, totodată, la oprirea și prevenirea sângerărilor gingivale.

Ajută la prevenirea sau oprirea sângerării gingiilor.

Conține 70% ingrediente active. Combinația unică de săruri minerale și extracte din plante de echinaceea, menta, salvie, smirna, mușețel și rathanie garantează eficiență și gustul caracteristic puternic, îndepărtând placa bacteriană și neutralizând efectul nociv, sporind rezistența naturală a gingiilor, împrospătând respirația, calmând țesutul iritat, grăbind vindecarea și, în final, închiderea rănilor.

Marca Parodontax este furnizoare de paște de dinți cu efecte și caracteristici speciale.

Prezentare:

75 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:38:16
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review