Parodontax Pasta Dinti Extra Fresh, 75ml, GSK

Parodontax Pasta Dinti Extra Fresh, 75ml, GSK - PARODONTOZA - PARODONTAX
Parodontax
P43732
Pasta de dinți Parodontax Extra Fresh este special concepută pentru persoanele cărora le sângerează gingiile în timpul periajului dentar și care doresc o senzație de prospeț [...]

Descriere: Parodontax Pasta Dinti Extra Fresh, 75ml, GSK

Pasta de dinți Parodontax Extra Fresh este special concepută pentru persoanele cărora le sângerează gingiile în timpul periajului dentar și care doresc o senzație de prospețime.

Ajută la diminuarea plăcii bacteriene și la oprirea sângerărilor gingivale.

Lasă un gust răcoros, proaspăt. Totodată conține fluor pentru a ajuta la prevenirea apariției cariilor, astfel încât o puteți folosi în fiecare zi cu încredere.

Pasta de dinți Parodontax Extra Fresh are o formulă care conține 70% ingrediente specializate.* Pasta de dinți Parodontax Extra Fresh are o formulă unică ce îi conferă un gust special.

După 14 zile de utilizare a pastei de dinți Parodontax, gustul său devine plăcut pentru multe persoane.

Pentru o igienă orală zilnică completă, utilizați întreaga gamă de produse Parodontax®: pasta de dinți, periuța de dinți și apa de gură pentru utilizare zilnică.

Prezentare:

75 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:38:16
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review