Parodontax Pasta Dinti Fluoride, 75ml, duo pack

Parodontax Pasta Dinti Fluoride, 75ml, duo pack -  - PARODONTAX
Parodontax
I6324
Pasta de dinti parodontax Fluoride este special conceputa pentru persoanele carora le sangereaza gingiile in timpul periajului dentar. Ajuta la diminuarea placii bacteriene si la oprirea sangerarilor gingivale. Totodata contine [...]

Descriere: Parodontax Pasta Dinti Fluoride, 75ml, duo pack

Pasta de dinti parodontax Fluoride este special conceputa pentru persoanele carora le sangereaza gingiile in timpul periajului dentar.

Ajuta la diminuarea placii bacteriene si la oprirea sangerarilor gingivale. Totodata contine fluor pentru a ajuta la prevenirea aparitiei cariilor, astfel incat o puteti folosi in fiecare zi cu incredere.

Pasta de dinti parodontax Fluoride are o formula care contine 70% ingrediente specializate.

Pasta de dinti parodontax Fluoride are o formula unica ce ii confera un gust special. Dupa 14 zile de utilizare a pastei de dinti parodontax, gustul sau devine placut pentru multe persoane.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:38:16
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review