Remifemin, 60 tablete

  • -7%
Remifemin, 60 tablete -  - SCHAPER & BRUMMER
P35882
Tratament din plante, 100% natural pentru: Tulburările neurovegetative și psihice din menopauză. O tabletă conține. 2.5 mg extract uscat din rizomi de Cimicifuga racemosa (6 – 11 :1); [...]

Descriere: Remifemin, 60 tablete

Tratament din plante, 100% natural pentru: Tulburările neurovegetative și psihice din menopauză. O tabletă conține. 2.5 mg extract uscat din rizomi de Cimicifuga racemosa (6 – 11 :1); Agent de extracție: propan-2-ol (40% v/v)

Indicații:

Tulburările emoționale și neurovegetative cauzate de menopauză, precum bufeurile, palpitațiile, stările de iritabilitate și nervozitate, transpirația și tulburările de somn, uscăciunea vaginală, osteoporoză.

Administrare:

O tabletă de 2 ori/zi, dimineața și seara, 6-12 luni. Remifemin este singurul produs care îndeplinește criteriile Agenției Europene a Medicamentului pentru administrarea pe termen lung. Efectele apar după câteva săptămâni de administrare, atingându-se un maxim de efect după 12 săptămâni de administrare. După 6 luni de administrare, întrebați medicul dacă doriți să continuați tratamentul.

Acțiune:

Remifemin este un fito-SERM care se leagă selectiv de receptorii estrogenici de la nivelul sistemului osos, circulator și nervos central fără să modifice densitatea țesutului mamar și grosimea endometrului.

Avantaje:

Este sigur în administrare – nu crește riscul de apariție a cancerului genitomamar (ca în cazul terapiei cu hormoni). NU crește grosimea edometrului și NU modifică densitatea țesutului mamar (efect protector pentru cancerul de sân).

Cel mai studiat medicament pentru menopauză din lume, singurul medicament certificat de EMA pentru administrarea pe termen lung (mai mult de 6 luni; nu interacționează cu alte medicamente). Fără efecte secundare ale hormonilor receptorii estrogenici (fito-SERM).

Prezentare:

60 tablete



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review