Menopauza, G81, 60 capsule, Fares

Menopauza, G81, 60 capsule, Fares - MENOPAUZA-SI-PREMENOPAUZA - FARES
Fares
W52998
Ajută la menținerea confortului fizic și psihic al femeilor aflate la menopauza. Proprietăți: - estrogenic; - antioxidant; - tonic; - calmant. Ingrediente/capsulă: talpa gâștii (Leonuri herba), rădăcina de [...]

Descriere: Menopauza, G81, 60 capsule, Fares

Ajută la menținerea confortului fizic și psihic al femeilor aflate la menopauza.
Proprietăți:
- estrogenic;
- antioxidant;
- tonic;
- calmant.
Ingrediente/capsulă:
talpa gâștii (Leonuri herba), rădăcina de lemn dulce (Liquiritiae radix),extract de Cimicifugă racemosa standardizat în min. 2,5% cimicifugozidă 52,5 mg extract total 10:1 de rădăcina de Angelica sinensis 52,5 mg, salvie (Salviae herbă), extract de trifoi roșu (Trifolium pratense) standardizat în min. 8% izoflavone 35 mg.
Cimicifugă racemosa, originară din estul Americii de Nord, a fost folosită de amerindieni pentru tratarea problemelor feminine. Astăzi, preparate din cimicifuga racemosa sunt folosite în principal ca remedii pentru simptomele din menopauză și alte probleme ginecologice. Numeroase studii clinice controlate, au constatat că administrarea timp de 3 luni de cimicifuga racemosa a redus semnificativ frecventa și severitatea bufeurilor, tulburările de somn și transpirațiile nocturne la femei aflate în perioada de menopauză și premenopauza.
Angelica sinensis este renumită în medicina tradițională chineză, fiind considerată ginseng-ul femeilor. Aceasta este folosită în special pentru terapia diverselor tipuri de dereglări hormonale la femei, tulburări de menstruație și în perioada de menopauză, mai ales pentru bufeuri. Testele clinice, au arătat că poate reduce durerea, dilată vasele de sânge și stimula relaxarea musculaturii uterine. Aceste acțiuni se datorează conținutului bogat în cumarine, care au efect vasodilatator și spasmolitic. Nu s-a constatat prezența unor compuși cu proprietăți estrogen-like. Astfel, acțiunea să se bazează pe proprietățile tonice, de stimulare a producerii de hormoni de către organism.
Trifoiul roșu era considerat de români și greci, o plantă sacră, fiind purtat de multe ori la piept pentru a aduce noroc. Are un conținut ridicat de isoflavone, care acționează în calitate de fito-estrogeni, reglând dezechilibrul hormonal, specific perioadei de menopauză. Astfel, reduce bufeurile și transpirațiile nocturne, crește elasticitatea pereților arterelor și colesterolul "bun", reduce palpitațiile și stările de agitație, previne osteoporoza prin stimularea formării osteoblastelor.
Salvia este o plantă medicinală deosebit de lăudată și prețuită. Denumirea sa derivă din cuvîntul latinesc "salvare" care înseamnă a vindeca, a însănătoși. Are efect sedativ central și periferic, acționează asupra sistemului nervos vegetativ, liniștind stările de agitație, iritabilitate, nervozitate și palpitațiile. Ajută la reechilibrarea sistemului neuroendocrin, reduce transpirația excesivă, fiind utilă în tratarea simptomelor menopauzei.
Lemnul dulce este folosit în scopuri terapeutice încă de acum 5000 de ani. Este foarte bogat în estrogeni naturali, substanțe hormonale care favorizează la femei reducerea efectelor neplăcute legate de menopauză și premenopauză, favorizând inclusiv asimilarea calciului și menținerea densitații osoase normale.
Talpa gâștii adaugă un efect calmant, sedativ prin acțiunea asupra sistemului nervos vegetativ, reducând nervozitatea și iritabilitatea.
Recomandări:
Tulburări de menopauză manifestate prin bufeuri, insomnii, iritabiliate, nervozitate.
Contraindicații:
Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
Efecte secundare și interacțiuni:
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Mod de administrare:
1 capsula de 3 ori pe zi, la 2 ore după masă.
Dacă se dorește un efect mai puternic se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi.
Durata curei: 4 - 6 luni, sau conform recomandării medicului.
Prezentare:
60 capsule


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review