Climenum day & night, 28 + 28 comprimate, Zdrovit

Climenum day & night, 28 + 28 comprimate, Zdrovit - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/MENOPAUZA-SI-PREMENOPAUZA - ZDROVIT
ZDROVIT
P438800600
Ingrediente Climenum Day: Celuloză microcristalină, extract din semințe de soia, oxid de magneziu, extract de trifoi-roșu, fructooligozaharide, agenți de glazurare, dioxid de titan, polidextroză, glicerină, E172 (
Se incarca ofertele...

Descriere Climenum day & night, 28 + 28 comprimate, Zdrovit

Ingrediente Climenum Day:

Celuloză microcristalină, extract din semințe de soia, oxid de magneziu, extract de trifoi-roșu, fructooligozaharide, agenți de glazurare, dioxid de titan, polidextroză, glicerină, E172 (oxid galben de fier), E104, E132, dioxid de siliciu, ștearat de magneziu, clorhidrat de piridoxină.

Ingrediente Climenum Night:

Celuloza microcristalină, extract din semințe de soia, pulbere de conuri de hamei, fructooligozaharide, hidroxipropilmetilceluloză, polidextroză, dioxid de titan, trigliceride cu lanț mediu, E132, E133, E172 (oxid negru de fier), E104, celuloză microcristalină, ștearat de magneziu, dioxid de siliciu, colecalciferol, pteroil L-glumat.

Mod de administrare:

Un comprimat Climenum Day dimineața și un comprimat Climenum Night seara. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Prezentare:

28 comprimate Climenum Day + 28 comprimate Climenum NightData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.