Mastodynon picaturi, 100 ml, Bionorica

Mastodynon picaturi, 100 ml, Bionorica - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/MENOPAUZA-SI-PREMENOPAUZA - BIONORICA SE
BIONORICA SE
P36560

Ce este Mastodynon si pentru ce se utilizeaza Mastodynon este un medicament homeopat. Mastodynon picaturi orale solutie este indicat la femei aflate la varsta fertila ca tratament in: - tulburari de

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Mastodynon picaturi, 100 ml, Bionorica

Ce este Mastodynon si pentru ce se utilizeaza

Mastodynon este un medicament homeopat. Mastodynon picaturi orale solutie este indicat la femei aflate la varsta fertila ca tratament in:

- tulburari de ciclu menstrual;
- sindrom premenstrual cu tulburari cum sunt dureri la nivelul sanilor, instabilitate psihica, umflare a membrelor inferioare, constipatie, durere de cap si migrene (durere de cap foarte pronuntata);
- tulburari benigne dureroase ale sanilor (mastopatie).
Cum sa utilizati Mastodynon:
Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Femei adulte aflate la varsta fertila: daca nu este prescris altfel de catre medic, doza recomandata este de 30 picaturi de doua ori pe zi. Durata tratamentului trebuie stabilita de catre un medic. Picaturile se administreaza dimineata si seara, diluate cu putina apa sau un alt lichid.
Daca simptomele revin dupa incetarea tratamentului cu Mastodynon, adresati-va medicului dumneavoastra inainte de a relua tratamentul.
Pentru a obtine un efect terapeutic optim, se recomanda administrarea continua de Mastodynon picaturi orale solutie timp de 3 luni. Daca simptomele persista dupa 3 luni de tratament, este necesar consult medical.
Utilizarea la copii si adolescenti: utilizarea la copii si adolescenti cu varsta sub 18 ani nu este recomandata.
Daca utilizati mai mult Mastodynon decat trebuie: pana in prezent nu s-au raportat cazuri de supradozaj.
Daca ati luat in mod accidental mai mult Mastodynon decat trebuie, adresati-va medicului dumneavoastra sau mergeti la departamentul de urgenta al celui mai apropiat spital.
Daca uitati sa utilizati Mastodynon:daca ati uitat sa luati o doza, luati alta, imediat ce v-ati amintit. Totusi, daca este timpul pentru urmatoarea doza, luati-o doar pe aceasta. Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.
Daca incetati sa utilizati Mastodynon: adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului daca ati incetat sa utilizati Mastodynon.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Reactii adverse posibile:
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.
Frecventa urmatoarelor reactii adverse nu poate fi estimata din datele disponibile: reactii alergice severe cu umflare a fetei, dificultati la respiratie si inghitire; reactii (alergice) pe piele (eruptii trecatoare, urticarie), acnee; dureri de cap, ameteli; tulburari gastro-intestinale (cum sunt greata, dureri abdominale); tulburari ale ciclului menstrual.
In cazul aparitiei primelor semne de reactii de hipersensibilitate, reactii alergice sau altor reactii adverse mentionate mai sus, intrerupeti administrarea de Mastodynon picaturi orale solutie si adresati-va medicului dumneavoastra.
Administrarea medicamentelor homeopate poate duce la o inrautatire temporara a simptomelor preexistente (agravare initiala). in acest caz intrerupeti tratamentul si adresati-va medicului.
Forma de prezentare:
flacon cu 100 ml solutie


Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.