Exomena, 40 capsule, Farmaclass

Exomena, 40 capsule, Farmaclass -  - FARMACLASS
FarmaClass
P548490651

Sustine starea fiziologica in timpul menopauzei si perimenopauzei.

[...]

Descriere: Exomena, 40 capsule, Farmaclass

Reduce frecventa si intensitatea bufeurilor. Asigura o stare de liniste si confort emotional.

Ingrediente (echivalent pentru o capsula) Exomena, 40 capsule, Farmaclass:

extract hidroetanolic uscat 4/1 din parti aeriene de Luminita de seara (Oenothera biennis) 110 mg; Gelatina (capsula) 90 mg; pulbere din seminte de In (Linum usitatissimum) 70 mg; pulbere din parti aeriene de Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) 40 mg; pubere din frunze si flori de Paducel (Crataegus oxyacantha)30 mg; pulbere din frunze de Coacaz negru (Rosa canina) 20 mg; pulbere din radacina de Ginseng siberian (Eleutheroccocus senticosus) 10 mg; Zinc (echivalent a 6.25 mg oxid de zinc)

5 mg - 50%VNR (Valoare nutritionala de referinta).

Exomena are o formula special conceputa pentru mentinerea starii fiziologice normale a femeii aflata in perioada de perimenopauza si menopauza. Desi menopauza este doar o perioada, simptomele asociate acesteia - bufeuri (valuri de caldura), stari de nervozitate sau depresie, neliniste, tulburàri de somn, tulburari de ritm cardiac, surplus de greutate corporala - pot crea un disconfort accentuat. Exomena ajuta la eliminare disconfortului menopauzei datorità compusilor biologic activi prezenti in aceast combinatie de plante: fitoestrogeni, uleiuri volatile, flavone si antocianozide. Exomena imbunatateste considerabil starea fizica si mentala. Sustine mentinerea greutatii corporale normale. Ajuta la eliminarea toxinelor si surplusului de apa din organism. Mentine sànatatea pielii si tesuturilor conjunctive. Aduce un surplus energetic, eliminand stärile de släbiciune si fortificând organismul.

Recomandari: femei aflate in perioada de perimenopauza si menopauza care prezinta tulburari neurovegetative, bufeuri, transpiratii, insomnie, palpitatii, stari depresive.

Mod de utilizare: 1 capsula de 3 ori pe zi. Se recomandà utilizarea indelungata a produsului.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review