Solpadeine, 12 comprimate efervescente , Omega Pharma

Solpadeine, 12 comprimate efervescente , Omega Pharma -  - GSK SRL OMEGA PHARMA
P01492
Solpadeine, 12 comprimate efervescente, Omega Pharma S olpadeine comprimate efervescente este recomandat pentru calmarea durerilor reumatice, a durerilor din sciatică și lumbago. De asemenea, este recomandat pentru calmarea cefaleei, migrenelor, [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Solpadeine, 12 comprimate efervescente , Omega Pharma

Solpadeine, 12 comprimate efervescente, Omega Pharma S

olpadeine comprimate efervescente este recomandat pentru calmarea durerilor reumatice, a durerilor din sciatică și lumbago.

De asemenea, este recomandat pentru calmarea cefaleei, migrenelor, durerilor menstruale, durerilor determinate de luxații, durerilor dentare, nevralgiilor, sinuzitei, durerilor de gât, simptomelor din răceală și gripă și pentru reducerea febrei.

Contraindicații:

Nu folosiți acest medicament împreună cu alte produse ce conțin paracetamol. Nu folosiți acest medicament dacă suferiți de astm bronșic sau după crizele astmatice ori în caz de hipersensibilitate la paracetamol, codeina, cafeină sau la oricare dintre excipienții produsului. Produsul este contraindicat în caz de insuficiență hepatocelulară, insuficiență respiratorie.

Administrare:

Comprimatele efervescente se vor dizolva în apă înainte de administrare.

Adulți și copii peste 12 ani: 2 comprimate efervescente Solpadeine comprimate efervescente de 4 ori pe zi dacă este necesar.

Nu se administrează mai des de 4 ore interval și nu se depășesc 4 doze (8 comprimate efervescente) în 24 de ore.

Nu se administrează copiilor mai mici de 12 ani. Dacă simptomele persistă, adresați-vă medicului. Nu depășiți dozele recomandate. Dacă ați depășit doza recomandată, solicitați sfatul medicului chiar dacă nu vă simțiți rău.

Compoziție:

Un comprimat efervescent conține paracetamol 500mg, fosfat de codeină hemihidrat 8mg, cafeina anhidra 30mg și excipienți: bicarbonat de sodiu, sorbitol pulbere, zaharină sodică, laurilsulfat de sodiu, acid citric anhidru, carbonat de sodiu anhidru, povidona, dimeticona, apa purificată.

Precauții:

Înainte de a utiliza Solpadeine comprimate efervescente, adresați-vă medicului:

- dacă suferiți de afecțiuni renale sau hepatice severe,

- dacă sunteți însărcinată sau alăptați,

- dacă sunteți în tratament pentru depresie sau probleme respiratorii,

- dacă urmați un tratament recomandat de medic pentru greață, vărsături, hipercoleșterolemie.

Conține 427 mg sodiu. Nu utilizați acest medicament dacă urmați o dietă hiposodată.

Prezentare:

12 comprimate efervescente



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review