Nurofen copii 3+ luni 60 mg, 10 supozitoare, Reckitt

W61276
Nurofen  copii 3+ luni 60 mg, 10 supozitoare, Reckitt - DURERE-SI-FEBRA - RECKITT BENCKISER HEALTHCARE
Administrarea de Nurofen supozitoare este recomandată atunci când administrarea pe calea orală nu este disponibilă sau în caz de vărsături. Indicat în tratamentul simtomatic al: - febrei; - durerilor [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Nurofen copii 3+ luni 60 mg, 10 supozitoare, Reckitt

Administrarea de Nurofen supozitoare este recomandată atunci când administrarea pe calea orală nu este disponibilă sau în caz de vărsături. Indicat în tratamentul simtomatic al: - febrei; - durerilor ușoare până la moderate.

Mod de utilizare:

- Copii cu greutate cuprinsă între 6 - 8 kg (3 - 9 luni): 1 supozitor la 6 - 8 ore, nu mai mult de 3 supozitoare în 24 de ore.

- Copii cu greutate cuprinsă între 8 - 12.5 kg (9 luni - 2 ani): 1 supozitor la 6 ore, nu mai mult de 4 supozitoare în 24 de ore.

Precauții:

Nu se administrează pe o perioadă mai lungă de 3 zile.

Prezentare:

10 supozitoareData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review