Faringo Intensiv 8,75 mg/doza 15ml, Terapia

Faringo Intensiv 8,75 mg/doza 15ml, Terapia - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/DURERE-SI-FEBRA - TERAPIA
TERAPIA
P459828660

Faringo Intensiv este utilizat pentru ameliorarea de scurtă durată a simptomelor de la nivelul gâtului, cum sunt senzaţie de iritație în gât, durere, dificultate la înghițire și inflamație, la adulți cu vârsta de 18 ani și peste.

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Faringo Intensiv 8,75 mg/doza 15ml, Terapia

Substanța activă este flurbiprofen. Flurbiprofenul aparține unui grup de medicamente numit medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), care acționează prin modificarea modului în care organismul răspunde la durere, inflamație și temperatură crescută.

Compoziție:
Substanța activă este flurbiprofen. O doză (3 pulverizări) conține flurbiprofen 8,75 mg. O pulverizare conține flurbiprofen 2,92 mg. Un mililitru de spray bucofaringian soluție conține flurbiprofen 17,16 mg. 

Mod de administrare:
Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doza recomandată este:

Adulți cu vârsta de 18 ani și peste: o doză de 3 pulverizări în zona din spate a gâtului, la interval de 3-6 ore, după cum este necesar, până la maximum 5 doze într-o perioadă de 24 ore.

O doză (3 pulverizări) conține flurbiprofen 8,75 mg.

Utilizarea la copii și adolescenți

Nu utilizați acest medicament la copii sau adolescenți cu vârsta sub 18 ani.

Numai pentru administrare bucofaringiană.

  • - Pulverizați doar în zona din spate a gâtului.
  • - Nu inhalați în timp ce pulverizați
  • - Nu utilizați mai mult de 5 doze (15 pulverizări) în decurs de 24 ore.

Faringo Intensiv este destinat utilizării numai pe termen scurt. 

Contraindicații:

Nu luaţi Faringo Intensiv dacă:

- sunteți alergic la flurbiprofen, alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), acid acetilsalicilic sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:

  • Înainte să utilizaţi Faringo Intensiv, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
  • Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
  • Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Sarcina:

Nu luați acest medicament dacă sunteți în ultimele 3 luni de sarcină.

Dacă sunteți în primele 6 luni de sarcină, discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a lua acest medicament.

Alăptare:

Nu utilizați acest medicament dacă alăptați.

Fertilitate

Flurbiprofen aparține unui grup de medicamente care pot afecta fertilitatea la femei. Acest efect este reversibil odată cu oprirea utilizării medicamentului. Este puțin probabil ca utilizarea ocazională a acestui medicament să vă afecteze posibilitatea de a rămâne gravidă; cu toate acestea, spuneți medicului dumneavoastră înainte de a lua acest medicament dacă aveți dificultăți în a rămâne gravidă. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:

Acest medicament nu ar trebui să vă afecteze capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Cu toate acestea, amețeala și tulburările de vedere sunt reacții adverse posibile după administrarea AINS. Dacă vă afectează, nu conduceți vehicule și nu folosiți utilaje. 

Prezentare:
15 mlData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.