Aspirin Plus C 400mg/240mg, 10 comprimate efervescente, Bayer

Aspirin Plus C 400mg/240mg, 10 comprimate efervescente, Bayer -  - BAYER
Bayer
P459799989

Analgezic, antipiretic.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere Aspirin Plus C 400mg/240mg, 10 comprimate efervescente, Bayer

Indicatii Aspirin Plus C 400mg/240mg, 10 comprimate efervescente, Bayer:

Aspirin Plus C 400mg/240mg, 10 comprimate efervescente, Bayer este eficient în tratamentul simptomatic al durerii în gât, durerii și febrei asociate cu răcelile, durerilor de cap, durerilor musculare și articulare, durerilor de spate, durerilor articulare minore, durerilor de dinți. Aspirin Plus C 400mg/240mg, 10 comprimate efervescente, Bayer întărește mecanismele de apărare ale organismului și te poate ajuta să îți revii rapid. Aspirin Plus C 400mg/240mg, 10 comprimate efervescente, Bayer conține și acid ascorbic (240 mg), cunoscut în mod obișnuit ca vitamina C, în plus față de conținutul de acid acetilsalicilic (400 mg), care este o terapie eficientă pentru durere și febră și, de asemenea, un antiinflamator. Forma sa de comprimat efervescent transformă Aspirin Plus C comprimate efervescente într-un medicament reconfortant și ușor de luat.

Contraindicații Aspirin Plus C 400mg/240mg, 10 comprimate efervescente, Bayer:

Nu utilizaţi Aspirin Plus C 400mg/240mg, 10 comprimate efervescente, Bayer:

- dacă sunteţi alergic la acidul acetilsalicilic sau la alte antiinflamatoare nesteroidiene sau oricare dintre componentele acestui medicament.

Precautii Aspirin Plus C 400mg/240mg, 10 comprimate efervescente, Bayer:

Înainte să utilizaţi Aspirin Plus C 400mg/240mg, 10 comprimate efervescente, Bayer, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Aspirin Plus C 400mg/240mg, 10 comprimate efervescente, Bayer in sarcina, alăptare și fertilitate:

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că este posibil să fiţi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, cereţi sfatul medicului dumneavoastră înainte să luaţi acest medicament sau orice alt medicament.

Sarcina:

În primul şi al doilea trimestru de sarcină trebuie să cereţi sfatul medicului dumneavoastră înainte de a lua acest medicament sau alte medicamente care conţin acid acetilsalicilic. Aspirin Plus C nu trebuie utilizat în ultimul trimestru de sarcină, datorită riscului crescut al complicaţiilor pentru mamă şi făt în timpul naşterii.

Alăptarea:

Mici cantităţi de acid acetilsalicilic şi de metaboliţi ai săi trec în laptele matern. Deoarece nu s-au raportat efecte nocive asupra sugarilor, în general, nu este necesar să se oprească alăptarea în cazul utilizării medicamentului pe termen scurt, la dozele recomandate pentru dureri sau febră. Totuşi, dacă utilizarea pe termen lung şi/sau în doze mari (mai mult de 6 comprimate efervescente pe zi) a fost prescrisă în cazuri izolate, pacienta trebuie să întrerupă alăptarea.

Acidul ascorbic poate fi administrat în timpul sarcinii dacă se respectă dozele recomandate.

Aspirin Plus C 400mg/240mg, 10 comprimate efervescente, Bayer in conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:

Aspirin Plus C nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

Mod de administrare Aspirin Plus C 400mg/240mg, 10 comprimate efervescente, Bayer:

Luați întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doza recomandată pentru adulți și adolescenți (cu vârsta ≥16 ani):

Pentru efectul analgezic şi antipiretic se administrează 1-2 comprimate efervescente de Aspirin Plus C comprimate efervescente, repetând în funcţie de necesităţi la intervale de 4-8 ore, fără să se depăşească doza zilnică maximă de 4000 mg acid acetilsalicilic (8 comprimate efervescente).

Se recomandă a nu se depăşi doza de 1 g acid ascorbic pe zi, timp indelungat.

Conţine 933 mg sodiu pe un comprimat efervescent, fapt ce trebuie luat în considerare de către pacienţii cu dietă hiposodată.

Comprimatele efervescente se dizolvă intr-un pahar cu apă inainte de administrare. Nu conține zahăr.

Copii şi adolescenţi:

Nu se recomandă utilizarea acidului acetilsalicilic în cazul copiilor cu vârsta sub 16 ani. Dacă acidul acetilsalicilic este adiministrat în cazul unor boli virale la copii, există riscul apariției sindromului Reye.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:

- Substanţele active sunt acidul acetilsalicilic şi acidul ascorbic. Fiecare comprimat efervescent conţine acid acetilsalicilic 400 mg şi acid ascorbic 240 mg.

- Celelalte componente sunt: citrat monosodic, hidrogenocarbonat de sodiu, carbonat de sodiu anhidru, acid citric anhidru. 

Prezentare:

10 comprimate efervescente



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review