Apap Forte pentru Copii suspensie orala, 40mg/ml, 85ml, USP

Apap Forte pentru Copii suspensie orala, 40mg/ml, 85ml, USP -  - USP
USP
P548490874

Paracetamol.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere Apap Forte pentru Copii suspensie orala, 40mg/ml, 85ml, USP

Indicații Apap Forte pentru Copii suspensie orala, 40mg/ml, 85ml, USP:

Apap Forte pentru Copii suspensie orala, 40mg/ml, 85ml, USP aparţine unui grup de medicamente denumite analgezice (calmante ale durerii) şi antipiretice, care ameliorează durerea de intensitate uşoară până la moderată şi reduc febra.

Apap Forte pentru Copii suspensie orala, 40mg/ml, 85ml, USP poate fi utilizat pentru tratamentul simptomatic, pe termen scurt, al durerii de intensitate uşoară până la moderată (de exemplu durere de cap, durere de dinţi şi durere menstruală) şi/sau al febrei (temperaturii crescute).

Apap Forte pentru Copii suspensie orala, 40mg/ml, 85ml, USP este utilizat pentru tratamentul durerii de intensitate uşoară până la moderată şi/sau al febrei la sugari (cu vârsta peste 3 luni), copii, adolescenţi şi adulţi (inclusiv vârstnici).

Dacă după 2 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.

Contraindicatii Apap Forte pentru Copii suspensie orala, 40mg/ml, 85ml, USP:

Nu luaţi Apap Forte pentru Copii suspensie orala, 40mg/ml, 85ml, USP:

- dacă sunteţi alergic la paracetamol sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii Apap Forte pentru Copii suspensie orala, 40mg/ml, 85ml, USP:

Înainte să luaţi Apap Forte pentru Copii suspensie orala, 40mg/ml, 85ml, USP, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Apap Forte pentru Copii suspensie orala, 40mg/ml, 85ml, USP in sarcina şi alăptarea:

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Dacă este necesar, Apap Forte pentru Copii suspensie orala, 40mg/ml, 85ml, USP poate fi utilizat în timpul sarcinii. Ar trebui să utilizați cea mai mică doză posibilă care reduce durerea și/sau febra și să o utilizați pentru cel mai scurt timp posibil. Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă durerea și/sau febra nu sunt reduse sau dacă trebuie să luați medicamentul mai des.

În dozele recomandate, Apap Forte pentru Copii suspensie orala, 40mg/ml, 85ml, USP poate fi utilizat în timpul alăptării.

Apap Forte pentru Copii suspensie orala, 40mg/ml, 85ml, USP in conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:

De obicei, Apap Forte pentru Copii suspensie orala, 40mg/ml, 85ml, USP nu interferează cu capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Totuşi, dacă prezentaţi reacţii adverse cum sunt somnolenţă uşoară şi ameţeli, nu trebuie să conduceţi vehicule şi nici să folosiţi utilaje.

Mod de administrare Apap Forte pentru Copii suspensie orala, 40mg/ml, 85ml, USP:

Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Instrucţiuni de utilizare Apap Forte pentru Copii suspensie orala, 40mg/ml, 85ml, USP:

  1. Apap Forte pentru Copii suspensie orala, 40mg/ml, 85ml, USP trebuie administrat pe cale orală.
  2. A se agita bine înainte de utilizare.
  3. Capacul flaconului este prevăzut cu dispozitiv de închidere securizat pentru copii. Pentru a-l deschide, trebuie să apăsaţi pe capac şi să-l răsuciţi, în acelaşi timp, în direcţia acelor de ceasornic.
  4. Suspensia orală nu trebuie diluată sau amestecată cu alte băuturi.
  5. A nu se depăşi doza stabilită. Vă rugăm să observaţi că dozele mai mari decât cele recomandate pot determina un risc de afectare foarte gravă a ficatului.
  6. Doza zilnică recomandată de paracetamol este de aproximativ 60 mg/kg şi zi, divizată în 4 sau 6 administrări zilnice, adică 15 mg/kg la intervale de 6 ore sau 10 mg/kg la intervale de 4 ore.
  7. Doza trebuie stabilită în principal în funcţie de greutatea pacientului. Informaţiile privind vârsta copilului în cadrul fiecărei grupe de greutate au numai caracter orientativ.
  8. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale.

Compozitie Apap Forte pentru Copii suspensie orala, 40mg/ml, 85ml, USP:

  • Substanţa activă este paracetamol.
  • Celelalte componente sunt:
  • acid citric monohidrat, citrat de sodiu, zahăr, parahidroxibenzoat de metil (E218), parahidroxibenzoat de propil (E216), aromă de portocale [substanţă(e) cu aromă naturală], substanţă(e) cu aromă artificială, alcool etilic, butilhidroxianisol (E320)], gumă xantan şi apă purificată.

Prezentare Apap Forte pentru Copii suspensie orala, 40mg/ml, 85ml, USP:

85 ml.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review