Algoplant, L100, 20 capsule, Fares

Algoplant, L100, 20 capsule, Fares -  - FARES
Fares
P459792798
Proprietăți: - recomandă persoanelor cu cefalee și migrene; - compoziție unică din 9 uleiuri esențiale, ce asigură efect și absorbție rapidă; - reduce frecventa, intensitatea și durata durerilor de [...]

Descriere: Algoplant, L100, 20 capsule, Fares

Proprietăți:

- recomandă persoanelor cu cefalee și migrene;

- compoziție unică din 9 uleiuri esențiale, ce asigură efect și absorbție rapidă;

- reduce frecventa, intensitatea și durata durerilor de cap;

- efectul antialgic este dat de acțiunea antiinflamatorie intensă, cât și de acțiunea directă asupra receptorilor specifici durerii;

- efect scontat în maxim 1 ora de la prima administrare;

- nu generează hepatotoxicitate, edeme sau rezistență și dependență la tratament;

- produsul este 100% natural, fără excipienți, asigurând o biodisponibilitate optimă;

- turmericul susține funcționarea sistemului nervos și calmează durerile inflamatorii, favorizând un bun echilibru mental;

- smirnă ajută la păstrarea confortului la nivelul capului și susține funcția nervoasă;

- tămaia ajută la îmbunătățirea funcției mentale;

- mentă și lavanda contribuie la o relaxare optimă;

- lavanda ajută la reducerea tensiunilor, iritabilității și a agitației.

Ingrediente active:

Ulei vegetal de floarea soarelui 100 mg, ulei vegetal de negrilică (Nigella sativa oleum) 100 mg, ulei esențial de Betula alleghaniensis 28 mg, ulei esențial de turmeric (Curcumae longae aetheroleum) 28 mg, ulei esențial de lavanda (Lavandulae aetheroleum) 28 mg, ulei esențial de copăibă (Copaiferae aetheroleum) 20 mg, ulei esențial de mentă (Menthae piperitae aetheroleum) 20 mg, ulei esențial de lemongras (Cymbopoginis citrati aetheroleum) 20 mg, ulei esențial de cuișoare (Caryophylli floris aetheroleum) 20 mg, ulei esențial de smirna (Commiphorae myrrhae aetheroleum 20 mg, ulei esențial de tămâie (Boswelliae aetheroleum) 16 mg.

Mod de administrare:

1 capsula pe zi la nevoie.

Dacă după prima utilizare aveți nevoie de un efect mai intens, în decurs de o oră puteți să mai luați încă o capsulă. 2 capsule pe zi, timp de o lună pentru eliminarea disconfortului persistent la nivelul capului.

Cura se poate repeta la nevoie, după o pauză de 2 - 4 săptămâni.

Precauții:

Nu se recomandă în caz de gastrită acută, ulcer gastroduodenal acut, hiperaciditate, reflux gastroesofagian, copiilor sub 7 ani și în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracțiilor uterine.

Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanțele active trec în laptele matern și pot modifica gustul acestuia.

Prezentare:

20 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review