Saliform Forte Crema, 100g, Antibiotice SA

P459792365
Saliform Forte Crema, 100g, Antibiotice SA - ARTICULATII-SI-SISTEM-OSOS - ANTIBIOTICE
Antibiotice
Compozitie: Salicilat de metil 15 g,levomentol 10 g si excipienti - acid stearic,monostearat de glicerol,macrogol 25 cetosteril eter, carbomer(Carbopol Ultrez 10NF),trolamina,apa purificata,pentru 100 g [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.

Compozitie:

Salicilat de metil 15 g,levomentol 10 g si excipienti - acid stearic,monostearat de glicerol,macrogol 25 cetosteril eter, carbomer(Carbopol Ultrez 10NF),trolamina,apa purificata,pentru 100 g crema.

Indicatii terapeutice:

Înaintea eforturilor fizice susţinute - pentru relaxarea musculaturii ce urmează a fi solicitată.

Imediat după eforturi fizice susţinute

- pentru reducerea durerii.

A se citi prospectul inainte de utilizare: - A nu se lasa la indemana si vederea copiilor - A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj - A se pastra la temperaturi de 25 C, in ambalajul original - A se evita contactul cu ochii

Doze si mod de administrare:

Frictii usoare, urmate de infasurare calda. Contraindicatii: Boli de piele, varice, accidente vasculare, alergie la una din componente; Se vor feri ochii si mucoasele; La gravide si copiii mici nu se aplica pe suprafete mari, timp indelungat.

Reactii adverse:

Aplicarea pe regiuni sensibile ale pielii, pe pielea lezata sau pe mucoase provoaca iritatie puternica; rareori reactii alergice la salicilat sau mentol.

Prezentare:

100g

P459792365

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: