Plasturi cu arnica, 1 bucata, Minut

  • -10%
Plasturi cu arnica, 1 bucata, Minut -  - MINUT
Minut
P459799193

Protejeaza, in mod special, zonele corpului afectate de dureri musculare si articulare de diferite tipuri, cum ar fi dureri reumatice, leziuni sportive, dureri de gat si dureri de spate, dar actioneaza si in ameliorarea durerilor menstruale.

[...]

Descriere: Plasturi cu arnica, 1 bucata, Minut

Dispozitivul medical este special conceput si formulat pentru a profita la maximum de efectele benefice ale ingredientelor sale:

Gheara diavolului, Arnica, scoarta de Salcie si Vanillyl Butyl Ether, in tratarea pielii in jurul zonelor dureroase.

Protejeaza, in mod special, zonele corpului afectate de dureri musculare si articulare de diferite tipuri, cum ar fi dureri reumatice, leziuni sportive, dureri de gat si dureri de spate, dar actioneaza si in ameliorarea durerilor menstruale.

Tehnologia speciala face ca plasturii sa actioneze pentru 24 de ore, chiar daca efectul de incalzire tinde sa se diminueze dupa cateva ore.

Efectul de incalzire va aparea dupa aproximativ 10-15 minute. Lasati plasturele sa actioneze timp de 24 de ore, apoi inlocuiti-l cu unul nou. Plasturele poate fi taiat cu foarfeca in bucati mai mici.

Avertismente:

Pentru uz extern. Aplicati doar pe pielea curata, uscata si fara  iritatii sau rani deschise. A nu se lasa la indemana copiilor.

Spalati-va pe maini dupa utilizare.

Nu aplicati in zona ochilor sau a mucoaselor.

Nu folositi concomitent cu alte tratamente topice.

Intrerupeti tratamentul in cazul aparitiei iritatiilor sau sensibilitatii la produs.

Functionalitatea si siguranta produsului sunt asigurate de integritatea plicului. Nu aplicati mai mult de un plasture la fiecare utilizare, in aceeasi parte a corpului. Nu se recomanda utilizarea in timpul sarcinii, cereti sfatul medicului inainte de utilizare.

Ingredientele vor actiona timp de 24 de ore de la aplicarea plasturelui.

TESTAT DERMATOLOGIC • HIPOALERGENIC • NU CONTINE MEDICAMENTE

Prezentare:
1 bucata



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review