Plasturi Antireumatici,cu ardei, 1 bucata, GeoMed

I6472
  • -10%
Plasturi Antireumatici,cu ardei, 1 bucata, GeoMed - FESI-PLASTURI-SI-PANSAMENTE - GEOMED
GEOMED

Este recomandat pentru inlaturarea durerii in afectiuni reumatice, musculare, articulare avand actiune stimulatoare asupra circulatiei periferice prin incalzirea zonei afectate, datorita capsaicinei din ardei rosu.

[...]

Plasturi Antireumatici,cu ardei, 1 bucata, GeoMed

Dispozitivul medical este special conceput si formulat pentru a profita la maxim de efectele benefice ingredientelor sale: Oxid de zinc, colofoniu, capsicum 65mg, Methylsalicylate. Este recomandat pentru inlaturarea durerii in afectiuni reumatice, musculare, articulare avand actiune stimulatoare asupra circulatiei periferice prin incalzirea zonei afectate, datorita capsaicinei din ardei rosu.

Instructiuni de folosire:

  • 1. Deschideti plicul
  • 2. Indepartati folia protectoare
  • 3. Aplicati plasturele in zona afectata, asigurandu-va ca este bine fixat.

Intensitatea si durata SENZATIEI DE INCALZIRE pot diferi de la persoana la persoana si depinde de: temperatura,sensibiltatea cutanata si activitatea realizata in timp ce este plasturele aplicat (transpiratia, in special in timpul activitatilor sportive, creste efectul de incalzire). Efectul de incalzire va aparea dupa 20-30 minute. Efect 24h.Plasturele se poate taia in functie de preferinte.

Prezentare:
1 bucata



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review