Calciu + D3, 30 comprimate, Doppelherz

Calciu + D3, 30 comprimate, Doppelherz -  - DOPPELHERZ
Doppelherz
P26345

Aportul corespunzator de Vitamina D3 este important pentru functia normala a sistemului imunitar, iar, in acelasi timp, este recunoscut si pentru mentinerea functiei normale a sistemului muscular, reducand spasmul muscular.

[...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Achizitioneaza produse Doppelherz si Plantur in valoare de minimum 59 lei si ai TRANSPORT GRATUIT!

Descriere: Calciu + D3, 30 comprimate, Doppelherz

Suplimentul alimentar se evidentiaza printr-o combinatie optima de Calciu, Vitamina D3 si Vitamina K, intr-o varianta de produs fara gluten si fara lactoza. Un aport echilibrat de vitamine si minerale este important pentru functionarea normala si mentinerea capacitatii de efort, de aceea, produsul ofera un complex adecvat de substante cu influenta directa si benefica asupra organismului. Un aport echilibrat de vitamine si minerale este important pentru functionarea normala si mentinerea capacitatii de efort si, de aceea, Calciu+ D3 ofera un complex adecvat de substante cu influenta directa si benefica asupra organismului.

Aportul corespunzator de Vitamina D3 este important pentru functia normala a sistemului imunitar, iar, in acelasi timp, este recunoscut si pentru mentinerea functiei normale a sistemului muscular, reducand spasmul muscular.

Compozitie:
600mg Calciu, 40µg Vitamina K, 5µg Vitamina D3.

Mod de administrare:
Se recomanda cate un comprimat, zilnic, cu suficient lichid, in timpul meselor. La nevoie, comprimatele pot fi si injumatatite. Un comprimat administrat zilnic poate sa acopere necesarul mediu al unui adult.

Atentionari:

  • A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.
  • A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
  • A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25°C, in ambalajul original.

Prezentare:
30 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review