Magneziu 500mg, 30 comprimate, Doppelherz

P459798929
Magneziu 500mg, 30 comprimate, Doppelherz - UZ-GENERAL - DOPPELHERZ
Doppelherz

Doppelherz aktiv Magneziu 500 Eliberare în două faze • Doza mare de Magneziu: 500 mg/ comprimat • Eliberare în 2 faze • Contribuie la funcționarea normală a sistemelor nervos și muscular Magneziu

[...]

Magneziu 500mg, 30 comprimate, Doppelherz

Doppelherz aktiv Magneziu 500

Eliberare în două faze
• Doza mare de Magneziu: 500 mg/ comprimat 
• Eliberare în 2 faze
• Contribuie la funcționarea normală a sistemelor nervos și muscular
Magneziu pentru funcționarea normală a sistemelor muscular și nervos, în situații de necesar sporit
Magneziul este un mineral esențial și unul dintre principalii electroliți ai organismului nostru. În corpul uman se găsesc depozitate aproximativ 20 de grame de Magneziu: aproximativ 60% în oase și 30% în mușchi.
Care sunt principalele beneficii ale MAGNEZIULUI?
Magneziul este o substanță minerală pe care organismul nu o poate produce singur. O depozitare a acestuia nu este posibilă decât într-o cantitate limitată.
Prin diete lungi, unilaterale sau consumul de alimente exclusiv produse industrial cu conținut scăzut de Magneziu, necesarul de Magneziu al organismului crește.
De asemenea, gradul mare de prelucrare a produselor alimentare poate duce la scăderea cantității de Magneziu puse la dispoziția organismului
În cazul practicării sporturilor de performanță, cantități importante de Magneziu se elimină prin transpirație. El însă trebuie redat organismului, sub formă de suplimente alimentare, pentru menținerea performanței mușchilor.
Magneziul îndeplinește câteva funcții esențiale:
• Contribuie la metabolismul energetic normal
• Ajută la sinteza normală a proteinelor și la menținerea sănătății psihice
• Mentine sănătatea sistemului osos
• Rol în funcționarea normală a sistemului muscular
Sistem Ingenios de eliberare a substanțelor nutritive. În două Faze! 
Comprimatele 2-Faze de la Doppelherz au două straturi de substanțe nutritive datorită procesului special de fabricare. Acestea permit eliberarea și absorbția mineralelor și vitaminelor în două faze, separate:
- În prima fază, Calciul și Vitamina D, Acidul folic, Iodul și Vitamina C sunt eliberate rapid, pentru a fi disponibile organismului imediat.
- În faza a doua, mineralele esențiale ca Magneziul, Fierul și Zincul sunt eliberate cu întârziere pentru a fi disponibile în organism atunci când este nevoie de ele.
per Doză zilnică (= 1 Comprimat) 
Nutrient Cantitate
Magneziu 500 mg
Recomandare pentru utilizare:
Se administreaza ½ - 1 comprimat zilnic, nemestecat, în timpul mesei, cu o cantitate suficientă de lichid.
În cazul unei carențe de Magneziu datorate efortului fizic din timpul serviciului sau activităților sportive, în combinație cu o alimentație săracă în acest mineral, se recomandă completarea printr-un comprimat pe zi. Dacă este vorba numai de o alimentație neechilibrată și săracă în Magneziu, se recomandă completarea prin ½ comprimat.
Atenționări:
A nu se depăși doza zilnică recomandată.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat sau un mod de viață sănătos.
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
A se păstra la temperaturi ce nu depaşesc 25oC, ȋn ambalajul original.
Cantitatile ce depășesc 250 mg de magneziu pot avea efect laxativ la persoanele sensibile. Administrarea la copii, adolescentț, femei însărcinate și care alăptează se face numai la recomandarea medicului.
Produs nerecomandat persoanelor care suferă de insuficiență renală.
Ingrediente:
Un comprimat conține: Oxid de magneziu, fosfat de calciu (agent antiaglomerant), izomalț (îndulcitor), celuloză (agent de încărcare), hidroxipropilmetilceluloză (agent de îngroșare), amidon modificat (agent de încărcare), polivinilpirolidonă (stabilizator), acizi grași (agent de glazurare), săruri de magneziu ale acizilor grași (agent antiaglomerant), oxid de fier (colorant), carboximetilceluloză de sodiu reticulată (agent de îngroșare), talc și dioxid de siliciu (agenți antiaglomeranți), hidroxipropilceluloză (stabilizator), ulei de cocos (agent gelatinizant).



Data ultimei actualizari: 2023-11-23 15:41:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review