Sedatif PC, 40 comprimate, Boiron

Sedatif PC, 40 comprimate, Boiron - STRES-SI-SOMN - BOIRON
5.0 (1 review-uri)
Boiron
P13701

Sedatif PC este un medicament homeopatic utilizat în mod traditional in tratamentul starilor de anxietate, de emotivitate dar si in cazul tulburarilor de somn.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Sedatif PC, 40 comprimate, Boiron

Proprietăți:

Sedatif PC este un medicament homeopatic utilizat în mod tradiţional în tratamentul stărilor de anxietate şi de emotivitate, dar şi în cazul tulburărilor de somn.

Compoziție:

Substanţele active sunt:

  • Aconitum napellus 6 CH 0,5 mg
  • Belladonna 6 CH 0,5 mg
  • Calendula officinalis 6 CH 0,5 mg
  • Chelidonium majus 6 CH 0,5 mg
  • Abrus precatorius 6 CH 0,5 mg
  • Viburnum opulus 6 CH 0,5mg

- Celelalte componente sunt: zahăr, lactoză, ștearat de magneziu.

Mod de administrare:

Adulţi şi copii: doza recomandată este de 2 comprimate de 3 ori pe zi. Administrare orală. Comprimatele se dizolvă încet în cavitatea bucală (nu se înghit).

Utilizarea la copii Copii sub 6 ani: datorită formei farmaceutice, comprimatele se dizolvă într-un pahar cu apă înainte de administrare.

Precauții:

Nu utilizaţi Sedatif PC: - dacă sunteţi alergic la substanţele active sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament Sedatif PC conţine zahăr şi lactoză. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a utiliza acest medicament.

Sedatif PC împreună cu alte medicamente:

Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizaţi, aţi utilizat recent sau s-ar putea să utilizaţi orice alte medicamente. Sedatif PC nu prezintă interacţiuni cu alte medicamente.

Sarcină, alăptarea şi fertilitatea:

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţivă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Datorită datelor insuficiente privind administrarea medicamentului în timpul sarcinii sau alăptării, se recomandă a se evita administrarea medicamentului la gravide sau la femei care alăptează.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:

Sedatif PC nu are nicio influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Prezentare:

30 unidozeData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (1)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review