Stressolit, 30 capsule, Parapharm

  • -10%
Stressolit, 30 capsule, Parapharm -  - PARAPHARM
Parapharm
P548490269

Suplimentul alimentar Stressolit, 30 capsule, Parapharm contine ulei esentiale din fruct de portocale (Citrus sinensis), ulei esential din partile aeriene ale mentei (Mentha pipperita), macerat uleios din radacina de valeriana (Valeriana officinalis) si Vitamina E, cu beneficii antistres pentru organism. 

[...]

Descriere: Stressolit, 30 capsule, Parapharm

Uleiurile esentiale de menta si portocale au efect relaxant asupra organismului, iar extractul de valeriana actioneaza sinergic cu aceste componente. 

Produsul nu induce somnolenta, poate fi consumat si in timpul zilei si administrat inainte de culcare ajuta la relaxarea genrala a organismului pentru un somn odihnitor, natural. 

Este recomandat persoanelor, indiferent de varsta, cu exceptia copiilor sub 3 ani. 

Ingrediente/capsula: ulei esential de portocale 300mg, ulei esential de menta 125mg, macerat uleios din radacina de valeriala 73mg, vitamina E (tocoferil acetat) 2mg. 

Mod de administrare Stressolit, 30 capsule, Parapharm:

Se recomanda consumul de catre adulti, de 1 sau 2 capsula/zi, cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe, ceai). 

Nu se recomanda persoanelor alergice la oricare ingredient din compozitie. Pentru femeile insarcinate si care alapteaza se recomanda acordul medicului.

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. 

A se depozita in locuri uscate, la temperatura camerei. 



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:39
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review