Sirin, 60 capsule, Bio Vitality

  • -3%
Sirin, 60 capsule, Bio Vitality -  - BIO VITALITY
BIO VITALITY
P548489657

Sirin, 60 capsule contine extracte din plante medicinale, cu actiune antidepresiva, anxiolitica, antipanica, antifobica, antiobsesionala, anticompulsiva, de inducere a calmului, optimismului si somnului. 

Descriere Sirin, 60 capsule, Bio Vitality

Formula este importanta si pentru mentinerea functiilor cognitive superioare (atentie, memorie, concentrare si invatare).

Sirin, 60 capsule contribuie la:

  1. Imbunatatirea activitatii mediatorilor neurochimici (adrenalina, dopamina si serotonina) raspunzatori cu controlul simptomelor asociate anxietatii, depresiei, atacurilor de panica, angoasei, sentimentului de culpabilitate, nelinistii, nervozitatii, insomniei sau oboselii la trezirea din somn;
  2. Imbunatatirea capacitatilor intelectuale legate de procesele de invatare, memorie, atentie si concentrare, atenuand indispozitiile emotionale si starile tensionate intempestive;
  3. Ameliorarea cresterii ritmului cardiac pe fond de excitabilitate nervoasa sau emotiva (actiune batmotropa negativ);
  4. Imbunatatirea raspunsului fiziologic la stres prin favorizarea starii de liniste, luciditate, incredere in sine, rezistenta.

Mod de utilizare Sirin, 60 capsule:

Cale orala.

Incepand cu varsta de 6 ani cate 2 pana la 4 capsule pe zi sau la recomandarea consultantului de specialitate. Acest produs nu creeaza dependente, nu afecteaza reflexele conducatorilor auto si a persoanelor care manipuleaza utilaje. Poate fi administrat in siguranta pe termen lung.

Contraindicatii Sirin, 60 capsule:

Alergie la oricare dintre ingrediente.

Ingrediente Sirin, 60 capsule:

Extracte de Bacopa monnieri, Lavandula stoechas, Convolvulus pluricaulis, Nardostachys Jatamansi, Celastrus paniculatus, pulbere de Acorus calamus.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.