Sirin, 30 capsule, Bio Vitality

Sirin, 30 capsule, Bio Vitality -  - BIOVITALITY
BIOVITALITY
P479851136

Sirin, 30 capsule, Bio Vitality contine extracte din plante medicinale, cu actiune antidepresiva, anxiolitica, antipanica, antifobica, antiobsesionala, anticompulsiva, de inducere a calmului, optimismului si somnului.

Descriere Sirin, 30 capsule, Bio Vitality

Formula este importantă și pentru menținerea funcțiilor cognitive superioare (atenție, memorie, concentrare și învățare).                                      

Sirin, 30 capsule, Bio Vitality contribuie la:

  • Îmbunătățirea activității mediatorilor neurochimici (adrenalină, dopamină și serotonină) răspunzători cu controlul simptomelor asociate anxietății, depresiei, atacurilor de panică, angoasei, sentimentului de culpabilitate, neliniștii, nervozității, insomniei sau oboselii la trezirea din somn;
  • Îmbunătățirea capacităților intelectuale legate de procesele de învățare, memorie, atenție și concentrare, atenuând indispozițiile emoționale și stările tensionate intempestive;
  • Ameliorarea creșterii ritmului cardiac pe fond de excitabilitate nervoasă sau emotivă (acțiune batmotropă negativ);
  • Îmbunătățirea răspunsului fiziologic la stres prin favorizarea stării de liniște, luciditate, încredere în sine, rezistență.

Ingrediente Sirin, 30 capsule, Bio Vitality: 

Extracte de Bacopa monnieri, Lavandula stoechas, Convolvulus pluricaulis, Nardostachys Jatamansi, Celastrus paniculatus, pulbere de Acorus calamus.

Mod de administrare Sirin, 30 capsule, Bio Vitality:

Începând cu vârsta de 6 ani câte 2 până la 4 capsule pe zi sau la recomandarea consultantului de specialitate. Acest produs nu creează dependențe, nu afectează reflexele conducătorilor auto și a persoanelor care manipulează utilaje. Poate fi administrat în siguranță pe termen lung.

Contraindicații Sirin, 30 capsule, Bio Vitality: 

Alergie la oricare dintre ingrediente.

Prezentare Sirin, 30 capsule, Bio Vitality:

30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-12-07 15:49:58
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review