Melissa, 60 comprimate Alevia

  • -10%
Melissa, 60 comprimate Alevia -  - ALEVIA
Alevia
P548490023

Ajuta la inducerea relaxarii si a starii de bine, a confortului psihic, calmului si echilibrului.

[...]

Descriere: Melissa, 60 comprimate Alevia

Proprietăți Melissa, 60 comprimate Alevia:

Ajută la inducerea relaxării și a stării de bine, a confortului psihic, calmului și echilibrului. Susține somnul profund și odihnitor. Contribuie la diminuarea stărilor depresive și anxioase, de neliniște, iritabilitate, nervozitate, hiperexcitabilitate nervoasă. Efect benefic în scăderea simptomelor asociate stresului: tensiune psihică, instabilitate emoțională, astenie, tulburări digestive.

Melissa, 60 comprimate Alevia sau Roiniță este una dintre cele mai valoroase plante pentru managementul stresului, asigurarea stării de bine și a relaxării organismului. Efect benefic în reglarea activității sistemului nervos.

Melissa, 60 comprimate Alevia folosește un extract unic, recunoscut la nivel mondial - Cyracos® - obținut din culturi atent controlate de varietăți botanice selecționate de Roiniță (Melissa Officinalis). Eficiența sa a fost dovedită prin numeroase studii, care au constatat o diminuare semnificativă a manifestărilor asociate stresului după numai două săptămâni de administrare.

Ingrediente/Compoziție per 3 comprimate Melissa, 60 comprimate Alevia:

Cyracos® 600mg – Melissa officinalis (Roiniță extract 5-8:1 din părți aeriene, cu 7-15% acid rosmarinic).

Mod de administrare Melissa, 60 comprimate Alevia:

1 comprimat de 2-3 ori pe zi sau la recomandarea specialistului.

Contraindicații Melissa, 60 comprimate Alevia:

A nu se administra femeilor însărcinate, celor care alăptează, persoanelor cu hipotiroidie, celor care folosesc calmante și sedative de sinteză. Conține lactoză.

Prezentare Melissa, 60 comprimate Alevia:

60 comprimate.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review