Linistress, 20 capsule, Polisano

Linistress, 20 capsule, Polisano - STRES-SI-SOMN - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-NEUROLOGICE/STRES-SI-SOMN - POLISANO PHARMACEUTICALS SRL
P459790180
Proprietăți: Linistress este un produs recomandat în perioade stresante şi în stări de tensiune emoţională (agitație, neliniște, iritabilitate), surmenaj. Particularităţile principiilor bioactive favorizează instalarea
Se incarca ofertele...

Descriere Linistress, 20 capsule, Polisano

Proprietăți:
Linistress este un produs recomandat în perioade stresante şi în stări de tensiune emoţională (agitație, neliniște, iritabilitate), surmenaj.
Particularităţile principiilor bioactive favorizează instalarea unei stări de linişte, produce relaxarea generală a organismului, îmbunătăţeşte stările de nervozitate însoţite de irascibilitate şi nelinişte.
Cele patru componente active naturale îşi potențează reciproc acţiunea, favorizând inducerea stării de bine, linişte şi calm.
Extractul de valeriană (Valeriană officinalis) are proprietăţi calmante asupra sistemului nervos, fiind util în perioadele de stres intens. Are proprietatea de a reduce intensitatea stărilor de agitaţie, reglează palpitaţiile inimii şi produce un somn liniştitor,de durată mai lungă.
Extractul de hamei (Humulus lupulus) ajută persoanele care adorm greu, se trezesc la scurt timp după ce au adormit sau au un somn agitat şi neodihnitor.
Extractul de floarea pasiunii (Passiflora incarnată) contribuie la ameliorarea stresului şi obţinerea unui somn liniştit, în special la persoanele care au un somn agitat sau care adorm cu dificultate din cauza tensiunii psihice acumulate.
Extractul de roiniţă (Melissa officinalis) ajută în stările nervoase, în reducerea durerilor de cap apărute pe fond de stres şi oboseală cotidiană, precum şi în perioadele de suprasolicitare intelectuală.
Mod de administrare:
Doza zilnică recomandată (pentru adulţi, adolescenţi şi copii peste 12 ani):
- câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, timp de 2-4 săptămâni (în stări de nelinişte, stres, surmenaj)
- 1-2 capsule, cu o jumătate de oră înainte de culcare (pentru a favoriza somnul)
Capsulele se înghit întregi, cu o cantitate suficientă de apă.
Ingrediente active/comprimat:
70 mg extract hidroalcoolic uscat din rădăcini de Valeriană (Valeriană officinalis) cu 0,8% acid valerenic
40 mg extract din flori de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnată)
25 mg extract 4:1 din conuri de Hamei (Humulus lupulus)
25 mg extract din flori de Roiniţă (Melissa officinalis)
Proprietăți:
20 comprimate


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.