Ginkgo Biloba 80mg, 60 capsule, Remedia

Ginkgo Biloba 80mg, 60 capsule, Remedia -  - LABORATOARELE REMEDIA
P4387958

Ginkgo Biloba Princeps contribuie la protejarea membranelor celulare împotriva stresului oxidativ și, astfel, la reducerea proceselor de îmbătrânire prematură.

[...]

Descriere: Ginkgo Biloba 80mg, 60 capsule, Remedia

Proprietăți:
Substanțele active din extractul de Ginkgo Biloba contribuie la menținerea circulației cerebrale și a funcțiilor cognitive normale. Util în caz de efort intelectual crescut. De asemenea, ajută la funcționarea normală a circulației la nivelul capilarelor, fiind benefic pentru toate organele intens vascularizate (inima, ficat, plămâni, splină) și contribuie la reducerea disconfortului asociat senzației de mâini și picioare reci.Ginkgo Biloba Princeps contribuie la protejarea membranelor celulare împotriva stresului oxidativ și, astfel, la reducerea proceselor de îmbătrânire prematură.

Ingrediente / capsulă:
Extract din frunze de Ginkgo Biloba (standardizat la 24% ginkgoflavonoide și 6% terpene lactonice) – 80 mg.

Mod de administrare:
Se administrează oral, câte o capsulă de 3 ori pe zi, în timpul meselor.

Prezentare:
60 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review