Extrasedyl Forte, 30 comprimate

Extrasedyl Forte, 30 comprimate - - EUROFARMACO - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-NEUROLOGICE/STRES-SI-SOMN - EUROFARMACO
EUROFARMACO
P548489920

Extrasedyl Forte, 30 comprimate este o formula complexa, ce contribuie la reducerea anxietatii, cresterea capacitatii de adaptare la stres si inducerea unui somn de calitate.

Se incarca ofertele...

Descriere Extrasedyl Forte, 30 comprimate

Extrasedyl Forte, 30 comprimate are o compoziție formată din două extracte vegetale: Withania Somnifera și Rhodiola rosea; și doi aminoacizi:  acidul Gama-aminobutiric și L-teanină. Aceste ingrediente exercită un efect sinergic, benefic în insomnii și în stări de anxietate, fiind susținute de cercetări științifice.

Ashwagandha (Withania Somnifera), extract standardizat cu 5% withanolide, are  acțiune puternic antioxidantă ce contribuie la menținerea unei activități mentale și cognitive optime. Are proprietăți adaptogene, reduce stresul și anxietatea, scade nivelul de cortizol seric, susține sănătatea și relaxarea mentală, reduce simptomele depresiei și îmbunătățește calitatea somnului.  KSM-66 Ashwagandha este extras folosind o metodă patentată care asigură menținerea tuturor constituenților activi ai plantei având o biodisponibilitate crescută. Acest lucru face ca Ashwagandha din Extrasedyl Forte comprimate să fie una dintre cele mai eficiente forme de pe piață.

Aminoacidul gama-aminobutiric (GABA) este cel mai important neuromediator inhibitor central datorită rolului pe care îl are în reducerea excitabilității neuronale, fiind distribuit în întreg sistemul nervos central (SNC). GABA este implicat în funcția motorie, durere, somn, anxietate, dezvoltare cognitivă, echilibrare emoțională.

GABA sub forma corectă este sigur și eficient, menținând sănătatea mentală fără efecte secundare.  

Rhodiola rosea extract uscat din rădăcină, menține funcționarea normală a sistemului circulator, ceea ce asigură transportul oxigenului și nutrienților către celule. Contribuie la performanța cognitivă și mentală, performanța fizică, are acțiune antioxidantă, adaptogenă, ajută la echilibrarea sistemului nervos, ajută la stimularea funcțiilor intelectuale în situații de stres chiar din prima zi de consum.

L-teanina este un aminoacid care se regăsește în mod natural în frunzele de ceai verde. Susține starea de bine, reduce anxietatea, contribuie la susținerea calității somnului, îmbunătățește funcțiile cognitive, sporește atenția și timpul de reacție la persoanele aflate în stări de stres.

DESCRIEREA PRODUSULUI

Extrasedyl Forte, 30 comprimate se prezintă sub formă de comprimate de formă rotundă, aspect uniform, margini intacte, miros de extracte vegetale, gust caracteristic, culoare brună deschis până la brun închis, uşor pigmentate.

MOD DE UTILIZARE Extrasedyl Forte, 30 comprimate:

Intern. Câte 2-4 comprimate pe zi, în timpul mesei sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului. Seara se recomandă administrarea cu cel puțin 30 de minute înainte de somn.

Efectele sunt mai vizibile după două săptămâni de la începerea administrării.  

PRECAUȚII Extrasedyl Forte, 30 comprimate:

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat, echilibrat și un mod de viață sănătos.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul perioadei de valabilitate inscripționată pe ambalaj.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Contraindicat persoanelor cu intoleranță la lactoză sau alergice la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului.

Se consumă cu precauție de către persoanele hipotensive.

Nu se recomandă utilizarea continuă pe o perioada mai lungă de 12 săptămâni.

Se consumă cu precauție de către persoanele care trebuie să realizeze sarcini ce necesită atenție sporită.

CONDIȚII DE PĂSTRARE Extrasedyl Forte, 30 comprimate:

A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la temperaturi sub 25 ˚C.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.