Dacia Plant Sunatoare, 60 comprimate

Dacia Plant Sunatoare, 60 comprimate -  - DACIA PLANT
Dacia Plant
P479852420

Pentru armonizarea stării psiho-emoționale. Are efect antispastic și de reglare a peristaltismului intestinal, este stimulent al funcției hepatice.

[...]

Descriere: Dacia Plant Sunatoare, 60 comprimate

Pentru armonizarea stării psiho-emoționale. Are efect antispastic și de reglare a peristaltismului intestinal, este stimulent al funcției hepatice.

Indicații:
Antidepresiv, antilitiazic, antiinfecțios general, anxiolitic, antiseptic intestinal, calmant, coleretic și colagog, emetic, somnifer, tonic hepatic, hepatita virală A, B și C, ciroza inițială, dischinezie biliară (fiere leneșă), pietre la bilă, gastriță și ulcer pe fond de stres, infecții intestinale (colită, enterită, enterocolită), intoxicații alimentare, indigestie, migrena, insomnie, stări de anxietate (teamă fără motiv) nocturnă, somn agitat, coșmaruri, enurezis nocturn (urinare involuntară în timpul somnului), depresie, depresie însoțită de anxietate, fobii, stări de iritare, nevroze diverse, psihoze (adjuvant), stres puternic și boli cauzate de stres, hipertensiune, arsuri la stomac, infecții virale care se agravează la stres (cum ar fi herpesul), erupții alergice.

Ingrediente:

Sunătoare.

Mod de administrare:

  • Pentru adulți și copii peste 14 ani: 1 comprimat de 3 ori pe zi înainte de mese (adulții pot lua și de 3 ori pe zi câte 2 comprimate pe perioade scurte, de 2-3 săptămâni, în situații solicitante).
  • Pentru copii între 10 și 14 ani: A½ comprimat de 3 ori pe zi, înainte de mese.
  • Pentru copii sub 10 ani: este recomandat după vârstă și greutate, cu avizul medicului.
  • Comprimatele se iau cu puțină apă sau se pot suge (absorbția este mult mai rapidă și efectul mai intens).

Contraindicatii:

Fotosensibilitate, sarcina, alaptare, intoleranta la lactoza sau la oricare dintre componentele produsului.

Prezentare:

60 comprimate.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review