Pachet Dacia Plant Emocalm, 120 comprimate

Dacia Plant Emocalm, 60 comprimate, 1+1 - DACIA PLANT
Dacia Plant
W54463

Proprietăți: Produsul EMOCALM reprezintă un amestec de plante cu acțiune psihostabilizantă și sedativă, fiind recomandat în tulburări emoționale de diverse origini, de intensitate medie, ajutând

Se incarca ofertele...

Descriere Pachet Dacia Plant Emocalm, 120 comprimate

Proprietăți:

Produsul EMOCALM reprezintă un amestec de plante cu acțiune psihostabilizantă și sedativă, fiind recomandat în tulburări emoționale de diverse origini, de intensitate medie, ajutând astfel organismul să facă față stresului cotidian.
Acțiuni:
- calmant, sedativ, antidepresiv, anxiolitic, stabilizant psihoemoțional, timoleptic.
- inductor al somnului, stimulent al memoriei, antispastic.
Indicații:
Se utilizează ca adjuvant în: distonii neuro-vegetative, depresie, anxietate, atacuri de panică, insomnie, afecțiuni cardiovasculare pe fond nervos (hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică, aritmii cardiace), sindrom hyperkinetic cardiovascular, gastrite sau ulcer gastric ce apar pe fond de stres, spasme digestive, biliare sau urinare.
Ingrediente inactive:
Lactoză, celuloza microcristalină, aerosil.
Sunătoare (100mg), valeriană (50mg), roinița (100mg), lavanda (100mg), ulei esențial de portocal (5mg).
Mod de administrare:
Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi. Copii între 5 şi 15 ani: câte 1/2 de comprimat de 3 ori pe zi.
Contraindicații:
Sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranță la lactoză.
Prezentare:
60 + 60 comprimate


Data ultimei actualizari: 2024-06-26 14:31:03
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.