Bien Plus Antistres, 10 capsule

Bien Plus Antistres, 10 capsule -  - FITERMAN
Fiterman
P459792924
Produs cu ingrediente active 100% naturale, care vine în ajutorul persoanelor cu epuizare nervoasă, oboseală cronică, stări depresive. Proprietăți: - reduce efectele nocive ale stresului asupra inimii și sistemului [...]

Descriere: Bien Plus Antistres, 10 capsule

Produs cu ingrediente active 100% naturale, care vine în ajutorul persoanelor cu epuizare nervoasă, oboseală cronică, stări depresive.

Proprietăți:

- reduce efectele nocive ale stresului asupra inimii și sistemului nervos;

- induce optimismul și buna dispoziție;

- nu produce somnolență

- nu produce dependență;

- nu crește poftă de mâncare;

- indicat în stres, stări de tensiune sau epuizare nervoasă, stări depresive ușoare și medii, oboseala cronică, sindrom astenic.

Ingrediente:

Lactoza monohidrat, extract de rhodiolă, extract de melisă, antiaglomeranți (talc, stearat de magneziu).

Ingrediente active per capsulă:

Extract de rhodiola (Rhodiola roșea) standardizat în rosavine și salidrozida – 250 mg. Extract de melișă (Melissa officinalis) standardizat în acid rozmarinic – 50 mg.

Mod de administrare:

Adulți: 1 capsula de 2 ori pe zi, după masă. Se recomandă administrarea preferabil la micul dejun și prânz, pentru a reduce nivelul de stres și a conferi energia necesară desfășurării activităților zilnice.

Durată de administrare:

2-4 săptămâni în stări de tensiune nervoasă, neliniște, anxietate. 4-6 săptămâni în stări depresive, oboseala cronică, sindrom astenic.

Prezentare:

10 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review