Antistres, N140, 60 capsule, Fares

W58161
  • -7%
Antistres, N140, 60 capsule, Fares - STRES-SI-SOMN - FARES
Fares

Susține obținerea unei stări de bine mentale și fizice în condițiile unui stil de viață solicitant. 

[...]

Antistres, N140, 60 capsule, Fares

Proprietăți:

Susține obținerea unei stări de bine mentale și fizice în condițiile unui stil de viață solicitant.

Ingrediente/capsulă:

-extract de Grifonia simplicifolia standardizat în min. 10% 5-hidroxitriptofan 91,65 mg -rădăcină de ginseng (Ginseng radix) 89,7 mg -sunatoare (Hyperici herba) 78 mg -passiflora (Passiflorae herba) -maghiran (Majoranae herba) -ulei esențial de lavanda (Lavandulae aetheroleum) 5,85 mg -ulei esențial de Lemon verbenă (Lippiae citriodorae aetheroleum) -ulei esențial de roiniță (Melissae aetheroleum) -ulei esențial de bergamot (Citri bergami aetheroleum).

Grifonia simpliciffolia, un antidepresiv natural, este sursa naturală a aminoacidului 5-HTP (5-hidroxitriptofan), precursor al serotoninei, principalul neurotransmițător implicat în reglarea mecanismului somn-veghe, și care induce starea de bine și buna dispoziție fiind numit «substanța fericirii».

Ginseng-ul este un renumit tonic, revigorant și fortifiant al organismului. Îmbunătățește adaptarea la stres crescând capacitatea de lucru și concentrare. Îndepărtează starea de oboseală și slăbiciune, crește imunitatea, reduce glicemia, colesterolul, previne procesele de îmbătrânire și degenerară.

Sunătoarea, antidepresivă și antialgică este remediul de elecție în depresiile ușoare și medii, pentru tulburările emoționale și anxietate.

Passiflora, numită și floarea pasiunii este folosită datorită proprietăților sedative și calmante, pentru stările de anxietate, nervozitate și pentru insomnie, reducând emotivitatea, fără să producă dependența.

Lemon verbenă, originară din America de Sud, a fost introdus în Europa în secolul XVII. Datorită proprietăților sale ușor sedative și relaxante este eficientă în stările tensionale și de anxietate, insomnie, stres.

Lavandă, cunoscută pentru efectul ei relaxant și calmant, este utilizată pentru stări de hiperexcitabilitate nervoasă, insomnie, cefalee.

Roiniță are efect sedativ ușor, este tonic nervos, reduce anxietatea și stresul, îmbunătățește atenția și concentrarea. Bergamotul, rudă cu portocalul, are o aromă deosebit de plăcută și efect relaxant și calmant.

Efect:

-antidepresiv, anxiolitic

-adaptogen (crește capacitatea organismului de a se adapta la stres și suprasolicitări)

-tonic nervos -stimulează atenția și concentrarea

-induce starea de calm și relaxare -îmbunătățește calitatea somnului.

Recomandări:

-tulburări generale de stres (agitație, nervozitate, neliniște, anxietate, stări depresive)

-surmenaj

-insomnie

-dureri de cap.

Contraindicații:

Nu se recomandă copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) și în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Sarcină și alăptare:

Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracțiilor uterine. Substanțele active trec în laptele matern și pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare și interacțiuni:

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. Acest produs potențează efectul barbituricelor.

Mod de administrare:

1 capsula de 3 ori pe zi, la 2 ore după masă, nu mai târziu de oră 20. Durata curei este de 1-2 luni, sau conform recomandării medicului. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

Prezentare:

60 capsuleData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review