Pachet Eubil Forte, 30 capsule + 30 capsule, Parapharm

Pachet Eubil Forte, 30 capsule + 30 capsule, Parapharm -  - PARAPHARM
Parapharm
P548489378

Eubil Forte este un supliment alimentar, care are un conținut ridicat de ulei din semințe de armurariu. Semințele de armurăriu contribuie la stimularea activității vezicii biliare, la susținerea funcțiilor hepatice, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Descriere Pachet Eubil Forte, 30 capsule + 30 capsule, Parapharm

Beneficii:

  • Semintele de armurariu contribuie la stimularea activitatii vezicii biliare, la sustinerea functiilor hepatice si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Ingrediente si gramaj pentru o capsula: ulei presat din seminte de armurariu (Silybum marianum, semen) 311,00mg; ulei eteric de menta (Mentha pipperita, herba) 185,00mg; vitamina E (Acetat de tocoferol) 2,00mg; extrat din piper negru, continut de piperina 95% (piper nigrum, semen) 1,10mg; extract din radacina de curcuma, continut de curcumina 95% (Curcuma longa, rhizoma et radix) 0,90mg.

Ingrediente inactive: gelatina, glicerina, apa purificata.

Mod de administrare: se recomanda consumul de 3 ori pe zi a cate 1 capsula, cu un pahar de lichid (apa minerala), de preferinta inainte de mesele principale (daca persoana sufera de hiperaciditate, acestea se pot administra si in timpul mesei).

Mod de prezentare: o cutie cu 30 de capsule.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.