Hormostim, 30 capsule Vitacare

  • -5%
Hormostim, 30 capsule Vitacare -  - VITA CARE
Vita Care
P479849094

Hormostim, 30 capsule Vitacare este un acid glutamic, un aminoacid neurotransmițător excitator, care poate îmbunătăți funcționarea neuronilor din sistemul nervos central.

Descriere Hormostim, 30 capsule Vitacare

Proprietăți Hormostim, 30 capsule Vitacare:

  1. are ca rol principal furnizarea sursei de energie pentru creier;
  2. poate atenua starea de oboseală;
  3. este folosit ca adjuvant în cazul unor boli ca senilitatea și schizofrenia;
  4. poate reduce nevoia de alcool și poate stabiliza controlul mental asupra poftei de dulce.

Recomandări Hormostim, 30 capsule Vitacare:

Hormostim este un acid glutamic, un aminoacid neurotransmițător excitator, care poate îmbunătăți funcționarea neuronilor din sistemul nervos central. Este transformat în glutamină sau acid gamma-aminobutiric, alți doi aminoacizi cu rol de neurotransmițător.

Acidul glutamic este important pentru metabolismul zaharurilor și grăsimilor, și ajută la transportarea potasiului. Creierul folosește acidul glutamic ca sursă de energie. Acidul glutamic are ca rol principal furnizarea sursei de energie pentru creier. Acesta are capacitatea de a colecta excesul de amoniac din organism, care poate inhiba creierului, convertindu-l în glutamină. 

Compoziție Hormostim, 30 capsule Vitacare:

Acid l-glutamic  500mg

Excipienți: amidon, silicagel micronizat

Mod de administrare Hormostim, 30 capsule Vitacare:

Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate după minim 3-6 săptămâni.

1 capsula/zi, dimineața

Precauții Hormostim, 30 capsule Vitacare:

Nu se administrează copiilor sub 12 ani, femeilor însărcinate sau celor care alăptează. In caz de supradozaj poate da dureri de cap și tulburări neurologice. Recomandăm și consult de specialitate înainte de a vă autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare.

A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate și ferite de lumină directă a soarelui. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Produs notificat de institutul național de cercetare – dezvoltare pentru bioresurse alimentare – iba bucurești

Prezentare Hormostim, 30 capsule Vitacare:

30 capsule.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.