Equilibra Plus, 30comprimate filmate, Nutriensa

Equilibra Plus, 30comprimate filmate, Nutriensa -  - NUTRIENSA
Nutriensa
P548489353

Supliment alimentar cu magneziu si vitamina B6, ce contribuie la menținerea sănătății sistemului muscular, a celui osos, nervos, a dinților şi la sănătatea psihicӑ.

[...]

Descriere: Equilibra Plus, 30comprimate filmate, Nutriensa

Zi de zi ne putem ajuta organismul să funcționeze normal, respectând câteva principii simple prin menținerea unui stil de viață sănătos: plimbare în aer liber, somn odihnitor, managementul adecvat al stresului, alimentație echilibrată, practicarea unor activități fizice și psihice benefice.
Cu toate acestea, nu reușim mereu să aducem prin alimentație un necesar optim de minerale și vitamine organismului nostru. Astfel poate apărea deficitul de substanțe nutritive cum ar fi minerale și vitamine.

Deficitul de magneziu poate determina oboseală și extenuare, anxietate, anduranță scăzută, bătăi neregulate ale inimii, apariția de contracții musculare, crampe și furnicături.

Deficitul de vitamina B6 poate determina confuzie și nesiguranță în a lua decizii, modificări ale dispoziţiei, iritabilitate și un sistem imunitar deficitar. Prin urmare, suplimentele alimentare ne sunt alături ori de câte ori organismul nu beneficiază de o dietă bogată în nutrienți.
Suplimentul alimentar Equilibra® Plus, prin ingredientele sale active aduce un plus de care organismul poate avea nevoie.

Cum ne ajută Equilibra® Plus?

Bisglicinatul de magneziu și malatul de magneziu sunt două săruri organice de magneziu care se caracterizează printr-o biodisponibilitate (proprietatea de a fi absorbite în cantitate suficientă și destul de rapid în organism pentru a fi eficiente) și cu o tolerabilitate gastro-intestinală bună în comparație cu sărurile anorganice de magneziu.

Absorbția sa crescută contribuie la intrarea și fixarea mai rapidă în celulele din miocard, musculatura scheletică, creier, ficat, sistem hemo-limfatic, tiroidă și alte glande endocrine și exocri
Magneziul este considerat mineralul cu funcții vitale fiind implicat în peste 300 de reacții ce se petrec în organismul nostru și contribuie la procesul de diviziune celulară, în echilibrul hidro-electrolitic precum şi la menținerea sănătății sistemului muscular, a sistemului osos şi a dinților.







Vitamina B6 ajută organismul să regleze nivelul de homocisteină din sânge, contribuie la îmbunătățirea performanțelor mintale, la formarea normală a globulelor roșii, la sinteza normală a cisteinei, funcționarea normală a sistemului imunitar și reglarea activității hormonale.
Asocierea celor două săruri organice de magneziu împreună cu vitamina B6 determină o cumulare a efectelor benefice, iar acțiunea lor sinergică contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice, reduce oboseala și extenuarea, susține metabolismul energetic normal și sinteza normală a proteinelor.

Compoziţie:


Ingrediente active:
Magneziu (din malat de magneziu trihidrat si bisglicinat de magneziu 110 mg
Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină) 2,5 mg
Alte ingrediente: agent de încărcare (celuloză microcristalină), agenți de glazurare (hipromeloză, celuloză microcristalină, acid stearic), agenți antiaglomeranți (stearate de magneziu, dioxid de siliciu coloidal anhidru), agent de umezire (croscarmeloză sodică).

Mod de administrare:


Se administrează pe cale orală, câte un comprimat filmat pe zi, preferabil dimineața.
Este recomandat adulților și adolescenților peste 12 ani.
Acest supliment poate fi utilizat şi în dietele vegetariene.

Precauţii şi avertizӑri:
Equilibra® Plus este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.
Suplimentul alimentar Equilibra® Plus nu se va administra persoanelor cu hipersensibilitate cunoscută la oricare dintre componente. Nu se va administra persoanelor aflate sub tratament cu levodopa.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Equilibra® Plus nu conţine zahăr, glucoză, gluten, lactoză, proteine din lapte sau conservanţi.

Forma de prezentare:

Cutie cu 30 comprimate.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review