Gaviscon Mentol, 24 plicuri, Reckitt

P479852852
Gaviscon Mentol, 24 plicuri, Reckitt - STOMAC-SI-ACIDITATE - RECKITT BENCKISER HEALTHCARE

Gaviscon Mentol, 24 plicuri, Reckitt apartine unui grup de medicamente numite „supresori ai refluxului”, care formeaza un strat protector pana la 4 ore peste continutul stomacului, impiedicand acidul gastric sa paraseasca stomacul, unde actioneaza, si sa patrunda in esofag, unde provoaca durere şi disconfort.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Gaviscon Mentol, 24 plicuri, Reckitt

Este utilizat pentru tratamentul simptomelor refluxului gastro-esofagian, cum sunt regurgitaţia acidă, senzaţia de arsură în capul pieptului şi indigestia (legate de reflux) care apar, de exemplu, după mese sau în timpul sarcinii sau la pacienţii cu simptome asociate esofagitei de reflux.

Compozitie Gaviscon Mentol, 24 plicuri, Reckitt:

Substanţele active din fiecare plic (10 ml) cu suspensie orală sunt : alginat de sodiu 500 mg, hidrogenocarbonat de sodiu 267 mg şi carbonat de calciu 160 mg.

Celelalte componente sunt: carbomer 974 P, parahidroxibenzoat de metil (E 218) şi parahidroxibenzoat de propil (E 216), zaharină sodică, hidroxid de sodiu, aromă naturală de mentă şi apăpurificată. Acest medicament nu conţine zahăr sau coloranţi.

Cum arată Gaviscon Mentol, 24 plicuri, Reckitt şi conţinutul ambalajului

Medicamentul Gaviscon Mentol, 24 plicuri, Reckitt este o suspensie de culoare aproape albă, cu miros şi aromă de mentă.

Mod de administrare Gaviscon Mentol, 24 plicuri, Reckitt:

Adulţii, inclusiv vârstnici, și adolescenți cu vârsta de 12 ani şi mai mari:unul până la două plicuri după masă şi la culcare sau conform recomandărilor (maxim de patru ori pe zi).

Copii și adolescenți cu vârsta sub 12 ani: trebuie administrat numai la sfatul medicului.

Dacă luaţi mai mult decât trebuie din Gaviscon Mentol suspensie orală în plic

Dacă luaţi prea mult din acest medicament, este puţin probabil să vă facă rău. Cu toate acestea, vă puteţi simţi balonat. Adresaţi-vă medicului dumneavoastră dacă acest simptom nu dispare.

Dacă uitaţi să luaţi Gaviscon Mentol, 24 plicuri, Reckitt:

Dacă ați uitat să luaţi o doză, nu este necesar să luaţi o doză dublă data viitoare, ci continuaţi să luaţi doza obişnuită la momentul potrivit.

Contraindicaţii Gaviscon Mentol, 24 plicuri, Reckitt:

Nu luaţi Gaviscon Mentol suspensie orală în plic dacă ştiţi că sunteţi alergic (hipersensibil) la oricare dintre componentele Gaviscon Mentol, 24 plicuri, Reckitt, deoarece foarte rar au apărut dificultăţi în respiraţie şi erupţii trecătoare pe piele.

Precauţii Gaviscon Mentol, 24 plicuri, Reckitt:

Adresaţi-vă medicului dumneavostră dacă simptomele persistă după 7 zile de utilizare.

Gaviscon Mentol, 24 plicuri, Reckitt in sarcina, alăptar şi fertilitate:

Puteţi lua acest medicament dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi.

Forma de Prezentare Gaviscon Mentol, 24 plicuri, Reckitt:

24 plicuri x 10 ml suspensie oralaData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:39
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review