Linex Baby, 8 ml, Sandoz

P459790004
  • -4%
Linex Baby, 8 ml, Sandoz - PROBIOTICE-SI-PREBIOTICE - SANDOZ
Sandoz

Linex Baby picaturi orale,suspensie contine bacterii lactice vii, liofilizate din genul Bifidobacterium care contribuie la restabilirea si mentinerea echilibrului microflorei intestinale. 

[...]

Linex Baby, 8 ml, Sandoz

Proprietăți:

Linex Baby picături orale,suspensie conține bacterii lactice vii, liofilizate din genul Bifidobacterium care contribuie la restabilirea și menținerea echilibrului microflorei intestinale. Bifidobacteriile sunt microorganisme benefice prezente în mod normal la nivelul tractului intestinal,făcând parte din microflora intestinală.

Microflora copiilor alăptați la sân este alcătuită în principal din bifidobacterii ,considerate foarte importante pentru sănătatea copiilor mici. Aceste bacterii mențin echilibrul acidobazic necesar pentru funcționarea corespunzătoare a enzimelor digestive,previn înmulțirea microorganismelor periculoase,influențează motilitatea intestinală și stimulează dezvoltarea sistemului imunitar.

Echilibrul microflorei intestinale poate fi perturbat de mai mulți factori,printre care tratamentul cu antibiotice sau dietele neadecvate.

Dezechilibrul florei intestinale are numeroase consecințe neplăcute și se poate manifesta sub formă de colici,diaree,constipație,dermatită atopică.

Compoziție/1g suspensie:

-51mg Bifidobacterium animalis subsp.Lactis DSM 15954(conține 11 mg sucroză,6mg maltodextrină și 5 mg ascrobat de sodiu).Fiecare gram de suspensie conține cel puțin 1 x 10 12 unități formatoare de colonii,949mg ulei de floarea soarelui(conține alfa-tocoferol 200mg/kg,acid citric 10mg/kg).

Mod de administrare:

În cazul în care copilul dumneavoastră urmează un tratament cu antibiotice vă recomandam să utilizați Linex Baby picături orale,suspensie la cel puțin 3 ore după administrarea de antibiotic. Este de preferabil să utilizați Linex Baby picături orale,suspensie în timpul meselor.

Nou-născuți și copii cu vârsta de până la 12 ani : 6 picături o dată pe zi,de preferat în timpul mesei.

Administrarea bifidobacteriilor este benefică pentru menținerea și/sau restabilirea echilibrului fiziologic al microflorei intestinale.

Contraindicații:

Nu utilizați Linex Baby picături orale,suspensie,în cazul în care copilul: Are hipersensibilitate(alergie) la substanța activă sau la oricare dintre celelalte componente ale produsului are deficiențe ale sistemului imunitar(de exemplu,infecții cu HIV)

Prezentare:

8 mlData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review