Hepiflor pentru bebelusi si copii, 10 plicuri, Terapia

Hepiflor pentru bebelusi si copii, 10 plicuri, Terapia -  - TERAPIA
TERAPIA
P438800053

Hepiflor pentru copii si bebelusi contribuie la mentinerea si restabilirea echilibrului intestinal din tulburarile de tranzit care pot aparea in urma tratamentului cu antibiotice orale.

[...]

Descriere: Hepiflor pentru bebelusi si copii, 10 plicuri, Terapia

Hepiflor pentru bebeluși și copii, 10 plicuri, Terapia pentru bebelusi si copii este un produs probiotic destinat în special copiilor, dar este recomandat și adultilor care prefera administrarea de plicuri ce se dizolva in apa sau lapte. 

Indicații:

Hepiflor pentru bebeluși și copii se recomandă în asociere cu tratamentul antibiotic oral, pentru refacerea echilibrului florei intestinale. Hepiflor pentru bebeluși și copii contribuie la menținerea și restabilirea echilibrului intestinal din tulburările de tranzit care pot aparea în urma tratamentului cu antibiotice orale (diareea asociata antibioticelor), contribuind astfel la îmbunătățirea stării generale a organismului. Hepiflor pentru bebeluși si copii poate contribui la ameliorarea colicilor și iritabilității de cauză digestivă.

Compoziție:

Maltodextrină (agent de încărcare), culturi de bacterii probiotice (Bifidobacterium infantis HA-116, Lactobacillus rhamnosus HA-111, Lactobacillus acidophilus HA-122), acid ascorbic (corector de aciditate).

Mod de administrare:

La copii cu vârstă de sub 1 an se recomandă 1 plic pe zi, odată cu inițierea și pe tot parcursul tratamentului cu antibiotice, la distanța de cel puțin 2 ore de la administrarea acestora.

La copii cu vârstă de peste 1 an se recomandă 1-2 plicuri pe zi, odată cu inițierea și pe tot parcursul tratamentului cu antibiotice, la distanță de cel puțin 2 ore de la administrarea acestora.

Conținutul plicului se va dizolva intr-un pahar cu lapte, ceai sau apă călduță și se va consuma imediat.

Este util ca utilizarea de Hepiflor pentru bebeluși și copii să se continue o săptămănă după încheierea tratamentului cu antibiotice.

Forma de prezentare:

Cutie cu 10 plicuri a câte 2 grame.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review