Hepiflor pentru bebelusi si copii, 10 plicuri, Terapia

P438800053
Hepiflor pentru bebelusi si copii, 10 plicuri, Terapia - PROBIOTICE-SI-PREBIOTICE - TERAPIA
TERAPIA
Hepiflor pentru bebeluși și copii, 10 plicuri, Terapia pentru bebeluși și copii este un produs probiotic destinat în special copiilor, dar este recomandat și adulților care preferă [...]

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Hepiflor pentru bebelusi si copii, 10 plicuri, Terapia

Hepiflor pentru bebeluși și copii, 10 plicuri, Terapia pentru bebeluși și copii este un produs probiotic destinat în special copiilor, dar este recomandat și adulților care preferă administrarea de plicuri ce se dizolvă în apă sau lapte. 

Indicații:

Hepiflor pentru bebeluși și copii se recomandă în asociere cu tratamentul antibiotic oral, pentru refacerea echilibrului florei intestinale. Hepiflor pentru bebeluși și copii contribuie la menținerea și restabilirea echilibrului intestinal din tulburările de tranzit care pot aparea în urma tratamentului cu antibiotice orale (diareea asociata antibioticelor), contribuind astfel la îmbunătățirea stării generale a organismului. Hepiflor pentru bebeluși si copii poate contribui la ameliorarea colicilor și iritabilității de cauză digestivă.

Compoziție:

Maltodextrină (agent de încărcare), culturi de bacterii probiotice (Bifidobacterium infantis HA-116, Lactobacillus rhamnosus HA-111, Lactobacillus acidophilus HA-122), acid ascorbic (corector de aciditate).

Mod de administrare:

La copii cu vârstă de sub 1 an se recomandă 1 plic pe zi, odată cu inițierea și pe tot parcursul tratamentului cu antibiotice, la distanța de cel puțin 2 ore de la administrarea acestora.

La copii cu vârstă de peste 1 an se recomandă 1-2 plicuri pe zi, odată cu inițierea și pe tot parcursul tratamentului cu antibiotice, la distanță de cel puțin 2 ore de la administrarea acestora.

Conținutul plicului se va dizolva intr-un pahar cu lapte, ceai sau apă călduță și se va consuma imediat.

Este util ca utilizarea de Hepiflor pentru bebeluși și copii să se continue o săptămănă după încheierea tratamentului cu antibiotice.

Forma de prezentare:

Cutie cu 10 plicuri a câte 2 grame.Data ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:12