Hepiflor adulti, 10 capsule, Terapia

Hepiflor adulti, 10 capsule, Terapia -  - TERAPIA
TERAPIA
P438800052

Hepiflor adulti contribuie la mentinerea si restabilirea echilibrului intestinal din tulburarile de tranzit, care pot aparea in urma tratamentului cu antibiotice orale.

[...]

Descriere: Hepiflor adulti, 10 capsule, Terapia

Hepiflor adulti, 10 capsule, Terapia  contribuie la menținerea și restabilirea echilibrului intestinal din tulburările de tranzit, care pot apărea în urma tratamentului cu antibiotice orale (diareea asociată antibioticelor).

Indicații:

Probioticele sunt microorganisme vii cu efecte benefice asupra organismului-gazda prin modularea echilibrului florei intestinale. Probioticele pot contribui la împiedicarea acțiunii bacteriilor dăunatoare asupra organismului. Probioticele pot modula sistemul imun prin menținerea capacității de apărare a organismului. Probioticele contribuie la menținerea echilibrului florei intestinale prin creșterea numărului de bacterii cu efecte benefice. Hepiflor se recomandă in asociere cu tratamentul antibiotic oral, pentru refacerea echilibrului florei intestinale. 

Compoziție:

Amidon de cartofi (agent de încărcare), culturi de bacterii probiotice (Lactobacillus acidophilus HA-122, Lactobacillus casei HA-108, Bifidobacterium bifidum HA-132), gelatină (capsulă), stearat de magneziu (lubrifiant), acid ascorbic (corector de aciditate).

Mod de administrare:

Se recomandă utilizarea a 1-2 capsule de Hepiflor pe zi, odată cu inițierea și pe tot parcursul tratamentului cu antibiotice, la distanță de cel puțin 2 ore de administrarea acestora. Este util ca utilizarea de Hepiflor să se continue o săptămână după încheierea tratamentului cu antibiotice.

Forma de prezentare:

Cutie cu un blister cu 10 capsule.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review