Tasectan copii 250mg, 20 plicuri, Montavit

  • -5%
Tasectan copii 250mg, 20 plicuri, Montavit - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-DIGESTIVE/DIAREE - PHARMAZEUTISCHE FABRIK MONTAVIT
P459791069

Tasectan copii 250 mg Este utilizat pentru restabilirea functiei fiziologice a peretilor intestinali, precum si pentru prevenirea si atenuarea disbacteriozelor de natura si origine diferite.

Se incarca ofertele...

Descriere Tasectan copii 250mg, 20 plicuri, Montavit

Tasectan copii 250 mg Este utilizat pentru restabilirea functiei fiziologice a peretilor intestinali, precum si pentru prevenirea si atenuarea disbacteriozelor de natura si origine diferite.
Este indicat pentru prevenirea si tratamentul afectiunilor digestive, cum ar fi diareea si alte simptome asociate precum balonarea si tensiunea abdominala ca rezultat, printre altele, al gastroenteritei infectioase, al tratamentului cu antibiotice si al chimioterapiei, efectul aparand in primele 12 ore.
Tasectan DUO contribuie la restabilirea starii optime a tractului gastro-intestinal, capabila sa favorizeze dezvoltarea florei intestinale endogene, contribuind astfel la imbunatatirea apararii naturale a organismului.
Compoziţie:
Gelatina tanat.
Indicatii:
Tasectan este folosit pentru a restabili funcţia fiziologica a pereţilor intestinali. Este conceput specific pentru a controla şi reduce simptomele asociate cu diareea provocata de diverse cauze, simptome cum ar fi tensiunea abdominala şi defecarile frecvente.
Efectul apare in primele 12 ore. Gelatina tanat din care este compus produsul nu este modificata la nivelul; stomacului; şi acţioneaza prin formarea unui film care protejeaza mucoasa intestinala, reducand frecvenţa şi durata episoadelor diareice.
Tripla actiune Tasectan :
- Protejeaza peretele intestinal formand un film protector
- Neutralizeaza germenii si toxinele care provoaca diareea,prin impiedicarea contactului acestora cu mucoasa intestinala
- Contribuie la eliminarea patogenilor responsabili de diaree şi restabileste rapid functionarea normala a peretelui intestinal
Efect rapid si de incredere:
- imbunatateste rapid si sigur simptomele de diaree
- acţioneaza exclusiv la nivel intestinal si nu este absorbit in organism
- respecta si restabileste compozitia fiziologica a florei intestinale
- nu afecteaza motilitatea intestinala normala
Extrem de bine tolerat .
Mod de administrare:
Pudra se poate adauga in hrana sau se poate amesteca cu o cantitate mica de lapte, suc de fructe sau apa.
Se amesteca bine şi se administreaza imediat.
Dozaj:
Copiii cu varsta mai mica de; trei ani: 1 plicuri la 6 ore, pana la dispariţia simptomelor.
Copiii cu varsta intre 3 şi 14 ani: 1-2 plicuri la 6 ore, pana la dispariţia simptomelor.
Tasectan este un dispozitiv medical.
Mod de prezentare: 12 plicuri


Data ultimei actualizari: 2024-07-03 15:27:05
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.